hangmat
Huis & tuin Lifestyle Review

Verschillende soorten hangmatten

Door

Een hangmat! Heerlijk om op een fijne zomerdag in te liggen en gewoon te genieten van het zonnetje en een goed boek. Ik kan dan zo heerlijk wegdromen in mijn eigen wereldje wanneer ik die kans krijg. Heb jij wel eens van de gelegenheid gebruik gemaakt of ben jij nog aan het kijken welke hangmat het beste bij jou past?

Een hangmat met standaard

Heb je geen mogelijkheid om een hangmat ergens aan te bevestigen? Dan is een hangmat met standaard voor jou echt een uitkomst. Je kunt hem precies daar neerzetten waar jij hem hebben wilt. Deze hangmat met standaard is er ook in verschillende leuke kleurtjes. Ik heb hem getest en hij ligt echt heerlijk! De hangmat met standaard is echt een super deluxe hangmatset die zeer zeker de moeite waard is om aan te schaffen.

Lekker met zijn tweetjes chillen

Wil je graag met zijn tweetjes kunnen chillen in een hangmat dan moet je deze tweepersoons hangmat hebben. Natuurlijk kun je er ook gewoon in je eentje in maar er is ruimte genoeg om er met twee personen heerlijk in te liggen. Ik vind het nadeel van deze set dat er geen standaard bij zit maar je kunt hem natuurlijk wel tussen twee bomen bevestigen als je daar de mogelijkheid toe hebt. In een aantal leuke vrolijke kleurtjes is deze te verkrijgen. Er zit er vast voor jou ook wel eentje bij die je erg mooi en leuk vindt. 

Jouw kindje lekker in de natuur laten slapen

Wil jij je kindje ook lekker bij jou hebben wanneer jij aan het chillen bent in je hangmat? Dat kan! Speciaal voor de allerkleinsten is deze baby hangmat gemaakt. Ideaal om zo jouw kleine vlakbij je te hebben. Jouw kindje zal hier heerlijk door slapen. Zie je het al voor je? Jij in jouw hangmat en naast je jouw kindje in een eigen baby hangmat. Veel baby’s vinden dit juist heerlijk omdat het ook een soort van bescherming om hun heen is. Ze leven eigenlijk gewoon weer in hun eigen coconnetje. Wie gunt ze dat plezier en die heerlijkheid nu niet? Deze hangmat is gemakkelijk tussen twee bomen te bevestigen of aan twee stevige palen die jij in de grond hebt geslagen bij jou in de tuin. Samen kunnen genieten is toch helemaal het einde?

Vergelijkbare blogs