Lifestyle Persoonlijk Review

Kerst verwelkomen met een adventskalender

Door

Ik zat me de hele tijd af te vragen welke adventskalender ik zou moeten kopen. Dit omdat ik van het jaar iets unieks wil hebben. Zoals jezelf weet is het altijd een leuk en uniek moment om met een adventskalender af te tellen naar de kerstdagen. Misschien is het goed als ik in het kort aangeeft wat de Advent periode precies inhoudt. Voor degenen die niet op de hoogte waren is het goed om te weten dat de Advent periode vier zondagen voor kerst begint. De adventperiode eindigt dan ook op het moment dat de kerstavond is aangebroken. Zoals eerder aangegeven is een Adventskalender een leuke manier om de kerstdagen te verwelkomen. Er bestaan verschillende adventskalenders en op basis van wat jij zelf leuk vindt kun je bepalen welke je graag wilt kopen

Soorten adventskalenders

De standaard adventskalender omvat 24 vakjes die allemaal genummerd zijn. Het ligt hierbij in de bedoeling dat je op 1 december het eerste vakje open maakt. Een klein reken sommetje laat zien dat je op kerstnacht, 24 december, het laatste vakje open maakt. De klassieke adventskalender waren in de meeste gevallen van chocola. Deze waren vooral populair onder de kinderen. Tegenwoordig zijn er verschillende adventskalenders die in een aparte thema gegoten wordt. Zo zijn er speciale adventskalenders speciaal voor vrouwen. Dat geeft meteen aan dat er ook adventskalenders zijn speciaal voor mannen. Een van de bekende mannen adventskalender is de bier adventskalender. Ben je bijvoorbeeld een fan van Rabauw bieren? Dan kun je ervoor kiezen om een Rabauw bier adventskalender te kopen. Voor nu zou ik je adviseren om nog even geduld te betrachten voor de advent periode aanbreekt en je je biertje op kan.

Beste adventskalender van 2021

Je kunt zelf nagaan welke adventskalender je persoonlijk leuk vindt. Toch zijn er de unieke soorten waar je zeker de aandacht op moet leggen. Dit is ook de reden geweest waarom ik ervoor gekozen hebt om een speciale adventskalender te kopen. Hierdoor biedt ik mezelf de gelegenheid om op een speciale manier de kerstdagen te verwelkomen. Vrouwen kunnen kiezen uit stijlvolle parfum adventskalenders. In de meeste gevallen zijn ze met mooie kleuren versiert en de vakjes op een aparte manier ontworpen. Voor de kinderen kan er gedacht worden in de richting van een superheld adventskalender. De kinderen zullen dit zeker bijzonder vinden. Elke dag een nieuwe superheld die aftelt naar kerst. Voor de mannen zijn er ook unieke adventskalenders. Naast een bier adventskalender zijn er zeker ook andere.

Vergelijkbare blogs