Lifestyle

Veel opgemaakte producten

Door

Mijn laatste opgemaakt-artikel dateerde alweer uit de maand juni. Tijd voor een nieuwe! Nu er een verhuizing voor de deur staat, moest ik als een gek producten gaan uitzoeken en opmaken. Zo had ik nog veel douchegels halfvol in mijn kast staan, dus deze moesten sowieso op. Kijk je mee naar de producten?

 

 

Deodorant van Dove is altijd goed, ongeacht welk soort het is. Deze Dove Cotton Soft kende ik nog niet en ik vind ‘m verrassend fijn! De geur is heel neutraal, maar tegelijkertijd heel fris en schoon. De geur doet mij een beetje denken aan deodorants van Rexona. Ik maakte in elk geval 2 bussen op de afgelopen tijd.

Een tijd geleden testte ik een verzorgingslijn van Dr. Van der Hoogde Hypo Sensitive lijn. Een review hiervan moet nog online komen (oeps), maar de reinigingsmelk en lotion heb ik al opgemaakt. Zo fijn vind ik ze!

Van de DM kocht ik een reinigingsmousse van Balea, hier was ik zo nieuwsgierig naar! Het is een prima product en ik heb het onder de douche gebruikt om mijn gezicht te reinigen. Wel vond ik de substantie wat zeep-achtig, waardoor mijn huid wat stroef werd. Een lekker product, maar ik zou ‘m niet nog een keer kopen.

Dan mijn favoriete gezichtsreiniger van Lush, Herbalism. By far de beste reiniger voor mijn gezicht en hij werkt fantastisch voor mijn onzuivere huid.

Showergel alert, ik zei het toch? Ik maakte in totaal 5 stuks op, maar zoals ik al zei zaten er in veel flessen nog maar een klein beetje.

Showergels van Balea zijn altijd goed, ik heb er nog niet één gehad die ik niet lekker vond. De douchegel van Kruidvat stond al een tijd in mijn kast, maar uiteindelijk vond ik ‘m erg lekker!
Treacemoon ben ik een beetje op uitgekeken. Ze douchegels zijn heerlijk, maar ik vind de flessen zo groot waardoor ik de geur zo snel zat ben! Rituals maakt veel goed, want deze Yogi Flow douchegel is heerlijk! Deze wil ik zeker nog eens kopen.

Portrait of red haired businesswoman reviewing CV of young trainee during job interview in office, copy space

De Zilver Glans&Verzorging producten van Guhl zijn amazing! Ik schreef er een tijdje terug een review over en ik was helemaal verbaasd wat voor resultaat het gaf aan mijn haarkleur. Ik ben de producten dus trouw gaan gebruiken en nu zijn ze op, helaas. Ik ga ze sowieso opnieuw kopen!

De kleurshampoo van Kruidvat in de kleur Cool Blond gebruik ik ongeveer 1 keer per week en hoewel dit niet heel veel effect geeft aan mijn haar, heb ik toch wel het idee dat de tint iets koeler ervan wordt. Ik heb deze standaard op voorraad staan, dus ik ga ‘m weer gebruiken.

Veel make-up producten dit keer! Ik maakte in totaal 2 fixingsprays op, één van MUA en één van Etos. Beide sprays vind ik lekker en verfrissend, al heeft die van Etos mijn voorkeur.

De L’Oréal True Match foundation is groot favoriet en gebruik ik heel erg graag. De kleur is licht genoeg en de substantie is niet te dik. De Cushion Foundation van L’Oréal is trouwens ook heel erg fijn. Wel vond ik dat hij snel op ging, dus jammer genoeg niet zo zuinig in gebruik. Maar wel vond ik het effect op mijn gezicht heel erg mooi.

Ik maakte maarliefst 2 mascara’s op. De Volume Reveal mascara van Bourjois vond ik niet bijzonder, maar het gaf mijn wimpers wel veel volume. De Glam Doll mascara van Catrice is trouwens wel groot favoriet geworden, dit is al mijn tweede of derde die ik op maak. Het borsteltje is heel fijn in gebruik en het geeft heel veel lengte en volume aan de wimpers. Deze moet je zeker eens uit gaan proberen!

En als laatst mijn favoriete eyeliner van Miss Sporty, de Pump up booster 24h waterproof eyeliner. Een mond vol, niet? Tot mijn grote schrik zag ik dat het schap al een hele poos leeg is in onze Etos. Ik hoop niet dat deze eyeliner uit het assortiment gaat, ik gebruik ‘m al jaren! Binnenkort maar even in een andere Etos kijken of ze ‘m daar nog hebben.

Vergelijkbare blogs