Lifestyle

Producten opgemaakt | juni

Door

Mijn ‘opgemaakt mandje’ raakte weer behoorlijk vol, soms heb ik niet in de gaten hoeveel producten ik eigenlijk op maak. Ergens wel goed, zodat ik mijn grote voorraad wat kan laten slinken. Ik laat je in dit artikel zien welke producten ik heb opgemaakt in de afgelopen maand!

 

Syneo Deo Anti-transpirant
Dit product is mijn life-saver! Ik gebruik het al sinds dat ik tiener was; mijn moeder kocht altijd in de zomer zo’n flesje voor het hele gezin om te gebruiken. Wat het precies doet? Je sprayt het ’s avonds voor het slapen onder je oksels en laat dit intrekken tot de volgende morgen. Je gaat douchen of wassen en daarna ben je 5 dagen beschermd tegen transpireren. En het werkt echt! Zelfs op de hete zomerdagen blijven mijn oksels droog en ook ga ik niet ruiken naar zweet. Tip: koop het product in Duitsland bij de DM bijvoorbeeld; daar betaal je zo’n 10 euro voor het product terwijl je er in Nederland ruim 20 euro voor moet neerleggen.

Dove Go Fresh Cucumber & Green tea deodorant
De Go Fresh deodorants vind ik altijd ontzettend fijn en met name deze variant. Hij ruikt lekker fris en het werkt goed!

Zoella Soak Opera bath soak & shower cream
Kennen jullie het beautymerk van Zoella (Zoë Sugg) al? De producten zijn hemels en ik bestel ze altijd op de Britse webshop Feelunique. Ik heb heel lang met deze showergel gedaan, omdat ik bang was dat hij op zou raken. Onlangs kocht ik een backup, dus deze kon ik met een gerust hart opmaken. De geur is heel zacht en poederig, heel lekker!

The Body Shop Piñita Colada showergel | review
Een tijd terug schreef ik over de Piñita Colada collectie van The Body Shop. Met pijn in mijn hart heb ik de showergel opgemaakt, want lekker dat ‘ie is! Ik hoop dat ik nog een vervanger kan scoren, want vooral in de zomer is deze overheerlijk!

The Body Shop Frosted Plum sugar scrub | review
Dit product komt nog uit de kerstcollectie en eindelijk heb ik ‘m opgemaakt. Een scrub gebruik ik zo’n één keer in de week, dus je kunt wel nagaan hoe lang ik met een scrub doe. Ik vond ‘m erg lekker!

Garnier Pure Active Fruit Energy
Dit is één van mijn meest favoriete gezichtsreinigers en ik gebruik deze dan ook al jaren. Dit was het laatste flesje wat ik nog op voorraad had en ergens baal ik wel dat hij op is. Hij is fris en het reinigt mijn huid goed.

Utsukusy Sho Make-up remover | review
Een tijd terug ontdekte ik het merk Utsukusy en sindsdien ben ik verkocht. Ik testte deze make-up remover en ik ben heel enthousiast over het product.

Utsukusy Salie Hydrolaat | review
Nog een product van het merk wat ik opgemaakt heb. Dit keer een hydrolaat, wat als een toner werkt. Het product is heel zuinig in gebruik, dus ik heb er lang gebruik van kunnen maken.

Lush Catastrophe Cosmetic gezichtsmasker

Ik moest heel erg wennen aan dit gezichtsmasker. Omdat het een vers masker is, moet hij in de koelkast bewaard worden, maar hierdoor werd het masker wel wat hard waardoor het moeilijk aanbrengen was. Verder vond ik het masker wel lekker en verfrissend!

L’Oréal Elvive Extraordinary Oil-in-cream

Dit product is hemels! Ik heb wel vaker verteld of geschreven over dit product en hij blijft favoriet! Breng wat aan in je handdoekdroge haren en je hebt gegarandeerd zachte lokken die óók nog eens lekker ruiken. Ook kun je het product aanbrengen in je droge haren.

L’Oréal Elvive Extraordinary Clay droogschampoo | review
Een heerlijke, frisse droogshampoo van L’Oréal! Als droogshampoo werkt hij fantastisch en mijn haren gaan er ook nog eens heerlijk door ruiken. Wel vond ik dat het product snel op ging, ik heb er een paar weken gebruik van kunnen maken.

Andrélon Kokos Boost verzorgende spray | review

Een lekkere, frisse spray van Andrélon. Ik vond met name de geur ontzettend lekker en dit bleef je ook lang ruiken. Ik vertelde in de review al dat de spray het niet heel goed deed waardoor er een harde straal uit kwam. Dit was niet zo prettig in gebruik, maar het product zelf vind ik wel lekker!

Kruidvat Kleurshampoo | Cool blond

Sinds ik mijn haar in een koele kleur heb geverfd, heeft de kapper mij geadviseerd om mijn haar te wassen met zilvershampoo. Ik gebruik momenteel een zilvershampoo en masker van Guhl en daarnaast gebruik ik eens in de twee weken deze kleurshampoo van Kruidvat. Ik heb geen asblond haar, maar ik merk dat dit product toch de warme tonen uit mijn haarkleur haalt. Daarnaast is het product ook paars van kleur, dus het zal hetzelfde effect hebben als een zilvershampoo. Ik vind het in elk geval een topproduct voor de 2 euro die je ervoor betaalt!

Ogx Argan Oil of Morocco

Dit serum kreeg ik ooit eens met een swap en ben ‘m sindsdien gaan gebruiken. Het is een groot flesje en ik gebruik er telkens maar een klein beetje van, dus ik heb er lang mee kunnen doen. Het is een heerlijk product, het verzorgt mijn haar goed en het ruikt ook nog eens heerlijk!

Hand holds virtual reality remote controller

Catrice All Matt Plus foundation | review
Mijn all time favourite foundation! Ik wissel ‘m vaak af met een luchtige foundation, aangezien deze vrij dekkend is en ik dit niet altijd fijn vind. Maar het is en blijft een fantastische budget foundation!

Essence Forbidden Volume mascara
Ik was eerder nooit zo weg van mascara’s van Essence, maar mijn mening is bijgedraaid. Deze mascara is geweldig! Het maakt mijn wimpers langer, voller en intens zwart. Wel wordt het borsteltje snel klonterig, waardoor ik ‘m niet heel lang kan gebruiken. Maar ach, voor dat geld koop je snel weer een nieuwe!

Miss Sporty Pump up booster 24h waterproof eyeliner
Moet ik nog wat toelichten over deze eyeliner? Het is al jaren mijn favoriete eyeliner en gebruik ‘m bijna elke dag.

Essence All About Matt fixing compact poeder

In de zomer houd ik niet van een full face make-up look. Deze transparante poeder van Essence is daarvoor een uitkomst! Het matteert mijn gezicht, maar het geeft geen extra dekking. Dit ziet er veel minder cakey uit vind ik!

Leighton Denny Miracle Mist

Deze nagel-droog-spray kreeg ik ooit eens in een box en ik weet niet goed wat ik ervan moet vinden. Overbodige luxe misschien? Oke, mijn nagels waren wel sneller droog, maar ik zou het product zelf niet zo snel kopen. Geduld is een schone zaak!

Kruidvat wattenschijfjes

Het zijn prima wattenschijfjes, niks op aan te merken!

Dr. van der Hoog gezichtsmasker

De maskers van Dr. van der Hoog kennen jullie ongetwijfeld. Het zijn lekkere maskers om even snel te gebruiken. Deze variant was ook lekker fris en fruitig!

Vergelijkbare blogs