Utsukusy | Sho make-up reiniger & Bijin bodymilk


IMG_5052

Kort geleden maakte ik kennis met het merk Utsukusy. Ik testte een reiniging- en verzorgingslijn en ik was verkocht. Mijn huid werd er zichtbaar beter van! Onlangs kreeg ik weer twee producten van het merk om te testen, een Sho Make-up Remover en een Bijin Body Milk. Met heel veel plezier ging ik met de producten aan de slag en in dit artikel vertel ik je wat ik ervan vind.

IMG_5053

Utsukusy is voor velen nog een vrij onbekend merk. De webshop verkoopt salonproducten die in schoonheidssalons gebruikt en verkocht worden. Het zijn natuurlijke huidverzorgingsproducten en ze zijn dierproefvrij. Utsukusy betekent Schoonheid, Zuiverheid en Kwaliteit in het Japans.

Utsukusy combineert traditionele Japanse schoonheidsrituelen met state-of-the-art technologie. Met 100% natuurlijke, ecovriendelijke en dierproefvrije producten, die op zorgvuldige wijze zijn ontworpen en samengesteld, bent u verzekerd van natuurlijke huidverzorgingsproducten van salon kwaliteit. bron

IMG_5062

Ik ontving de Sho Make-up Remover en de Bijin Body Milk. Beide producten zijn nieuw voor mij, des te leuker om het uit te proberen! Ik gebruik natuurlijk dagelijks een make-up reiniger, maar een reiniger met een gelly substantie heb ik nooit eerder geprobeerd. Een bodymilk zou ik echt vaker moeten gebruiken, het schiet er vaak bij in. Deze grote fles kwam dus als geroepen!

IMG_5070

IMG_5069

Sho (oog) make-up reiniger – €9,00 (125 ml)

Een lichte maar effectieve oog en lippen make-up remover. Geschikt voor het gehele gezicht. Olie vrij.
Anti-oxidant werking, reinigt en verfrist de huid zodat je er weer fris en fruitig uitziet.

Ik vind het reinigen van mijn ogen en huid heel erg belangrijk en doe het dan ook twee keer op een dag, ’s morgens en ’s avonds. Voor het reinigen gebruik ik al maanden een micellair water, dit werkt voor mij heel goed.

IMG_5065

IMG_5071

Deze Sho reiniger heeft een gelly substantie en de geur is heel aangenaam. Ik breng een kleine hoeveelheid (zoals op de foto) aan op een wattenschijfje en maak hiermee als eerst mijn oog schoon. Dit gaat overigens heel erg snel, zelfs mijn waterproof eyeliner is binnen een paar tellen verdwenen! Je kunt je hele gezicht reinigen met het product, maar ik denk dat het flesje dan snel op zal raken. Ik gebruik het product daarom alleen om mijn ogen te reinigen en dit werkt perfect!

Ik vind het een fantastische reiniger. Hij prikt niet in mijn ogen en het reinigt heel snel en makkelijk. Omdat ik het product alleen voor mijn ogen gebruik en dus maar een kleine hoeveelheid nodig heb per keer, is het flesje best zuinig in gebruik. Een goedkoper reiniger is het niet, maar ik doe er al vrij lang mee en hij is nog niet eens half leeg.

IMG_5072

IMG_5075

Bijin Body Lotion – €35,00 (250 ml)

Bijin Body lotion. Een heerlijk lichte bodylotion die direct intrekt en de huid zijde zacht maakt. Een must have als je jezelf snel, maar goed wil verzorgen.

Bijna elke week beloof ik mezelf dat ik mij elke dag in moet gaan smeren met een lotion of bodybutter. In werkelijkheid vergeet ik het weer of heb ik geen zin in plakkerige armen of benen.

IMG_5078

IMG_5080

Deze luchtige Bijin bodylotion heeft een diep hydraterende werking en is geschikt voor alle huidtypes. Het verbetert de huidstructuur op celniveau, waardoor de huid zacht en soepel wordt. Verbetert de weerstand van de huid, voorkomt uitdroging en verzacht een trekkerig gevoel bij een droge huid.

Dat de verpakking een pompje heeft, vind ik echt een uitkomst. Ik heb het flesje op mijn bureau staan, zodat het in mijn zicht staat en ik het wel vaker ga gebruiken. Ik pomp regelmatig wat op mijn handen om ze in te smeren, maar ook voor mijn armen en benen vind ik ‘m erg lekker. De geur is heerlijk fris en natuurlijk en wat een groot voordeel is: het plakt niet!

Producten van Utsukusy zijn online te koop.

Liefs, Lisanne

Deze producten heb ik ontvangen ter reviewGepubliceerd op
Gecategoriseerd als Review