Haal net als ik jouw persoonlijke aromatherapie in huis!
Lifestyle

Haal net als ik jouw persoonlijke aromatherapie in huis!

Door

In de winter heb ik vaak last van een wat sombere stemming. Zodra de blaadjes vallen lijkt alles wat normaal geen enkele moeite kost net iets moeizamer te gaan. Daarom ben ik al sinds het einde van de zomer bezig met een actieplan om de winterdip te voorkomen of op z’n minst iets minder zwaar te maken. In mijn zoektocht kwam ik aromatherapie op het spoor. En het mooie is: je hoeft er niet eens de deur voor uit, want met de Aroma Diffuser van Geurwolkje geef je jezelf aromatherapie waar en wanneer jij wilt. Lekker in de privacy van je eigen huis.

Hoe werkt de Aroma Diffuser?

Met de Aroma Diffuser van Geurwolkje verspreid je met etherische oliën een heerlijke geur in je huis. Je doet dit door de diffuser te vullen met water en een etherische olie naar keuze. Je kunt deze diffuser ook alleen gebruiken vanwege de geur. De oliën zorgen ervoor dat vieze luchtjes in huis worden verwijderd en je huis weer heerlijk fris ruikt. Wil je de diffuser inzetten als aromatherapie, dan kun je een geur kiezen waarmee je jouw specifieke klachten behandelt. Zo heb ik gekozen voor de Happiness Blend, een geur die je een oppepper geeft en helpt ook tijdens de donkere dagen vrolijk te blijven.

Geurverspreider én luchtbevochtiger

Heb je last van een droge lucht in huis? Dat wordt waarschijnlijk veroorzaakt doordat je in de winter vaker de verwarming aanzet. Een droge lucht is niet alleen vervelend voor jou – je merkt dit namelijk aan een droge keel en andere gezondheidsklachten – maar ook voor je planten. Je kunt de diffuser dus niet alleen gebruiken om jezelf blij te maken, maar ook je plantjes. De luchtvochtigheid van de lucht gaat namelijk ook omhoog als je de diffuser gebruikt. Ik merkte het direct aan mijn planten, die staan er sinds ik de Aroma Diffuser in huis heb gehaald een stuk vrolijker bij!

Aromatherapie vanuit je eigen luie stoel

Voor mij persoonlijk was de aromatherapie de belangrijkste reden om de Aroma Diffuser aan te schaffen. Het is al eeuwenlang bekend dat geuren een positieve invloed kunnen hebben op je lichaam en geest. Aromatherapie valt onder de alternatieve geneeswijzen en zal daarom niet iedereen aanspreken, maar ik merk dat ik er zelf veel baat bij heb. Bovendien zijn de oliën ongevaarlijk voor mens en dier, dus ik kan het met een gerust hart gebruiken waar mijn kat bij is. Sterker nog: ik heb het gevoel dat zij er ook blijer van wordt!

Vergelijkbare blogs