feest
Divers Lifestyle Persoonlijk Photo Diary

Wil jij een spetterend feestje organiseren? Kies dan voor een thema-feestje en jouw avond kan niet meer stuk!

Door

Een feestje op zijn tijd is altijd een goed idee. Eventjes lekker stoom afblazen en met je vrienden, familie, collega’s en kennissen bijkletsen. Je hoeft niet per se te kletsen met je vrienden of familie. Je visite kan ook bijvoorbeeld een jeugdfoto meenemen van zichzelf, en dan kan je een spelletje spelen met iedereen die op jouw verjaardag is gekomen. Je houdt dan de foto’s een voor een omhoog en jouw gasten mogen raden wie op de foto staat afgebeeld en de foto dus heeft ingeleverd. Dit is natuurlijk maar een idee. Ik vind het altijd heel leuk om iedereen zo fanatiek te zien raden. Maar, er zijn natuurlijk nog veel meer manieren om een knallend feestje te organiseren. Hieronder lees je hoe jij jouw feestje naar een hoger niveau kan tillen!

Feestversiering & decoratie: hoe vrolijk je je woonkamer op op een originele manier?

Ik vind het altijd lastig om de woonkamer te versieren met unieke decoratie. De meeste verjaardagen worden gevierd met een vlaggetjesslinger in alle kleuren van de regenboog en ballonnen met de leeftijd gevierd. Maar, een feestje staat natuurlijk niet altijd gelijk aan een verjaardag. Feestversiering mag op een gewoon partijtje ook niet ontbreken. Het is leuk om met de feestversiering rekening te houden met het thema van je feestje. Als je bijvoorbeeld een American party wil geven, dan is het leuk om Amerikaanse vlaggetje op te hangen, het vrijheidsbeeld als opblaasfiguur midden in de kamer te plaatsen en misschien ook nog allemaal donuts ophangen. Een originele manier om jouw feestje een boost te geven is door originele meubels. Een hangstoel is perfect voor een feest! Het staat onwijs stijlvol en het zit ook nog eens onwijs comfortabel. Op een feestje zit je best vaak op je billen, dus het is fijn dat je lekker eventjes kan relaxen op een fijne stoel.

Welke thema’s zijn dan geschikt voor je feest?

Niet elk thema is geschikt voor een feestje, vind ik. Ik heb zelf weleens een zeemeerminnen party georganiseerd, en dit was gewoon helemaal te gek. Alles was versierd met heel veel kleuren en in holografische tinten. Er lagen overal schelpen en verschillende hoopjes zand. Er lagen kussentjes met zeemeerminnenstaarten, en voor iedereen had ik een zeemeerminnenstaart geknutseld met diverse soorten stof. Dit was wel echt een karwei om te organiseren en te plannen. Je kan daarom beter kiezen voor wat simpelere thema’s en je kan dan ook kant-en-klare decoratie kopen online of in fysieke feestwinkels. Zo kost het je minder tijd en moeite. Een leuk idee is bijvoorbeeld een Halloween feest. Ik ben zelf dol op Halloween, alle lekkere snoepjes en het griezelen, ik vind het schitterend. Het fijne is ook dat je een Halloween kostuum gewoon op het internet kan bestellen met een klik op de knop. Heerlijk! Zo ben je in een klap klaar. Een ander populair thema is het Oktoberfest. Denk aan lederhosen en dirndls en liters bier. Er zijn diverse webshops waar je deze Oktoberfest kleding kan aanschaffen, dus dat zit in ieder geval wel snor. Deze twee thema’s zijn echte toppers!

Vergelijkbare blogs