Hoe kies je een nieuwe vibrator?
Persoonlijk

Hoe kies je een nieuwe vibrator?

Door

De keuze voor een vibrator is erg persoonlijk. Je kiest een clitoris vibrator aan de hand van je eigen voorkeuren. Overweeg je om een nieuwe vibrator aan te schaffen? Lees eerst de tips hieronder. Zo ben je ervan verzekerd dat je een goede en weloverwogen keuze maakt.

De grootte van de vibrator

Er zijn enorm veel opties die je kunt kiezen voor een nieuwe vibrator. Er zijn erg grote en ook erg kleine vibrators beschikbaar. Hierdoor kan het lastig zijn om te bepalen welke vibrator je het meeste plezier gaat opleveren. Het kan al snel lijken dat hoe groter de vibrator is, hoe krachtiger die is. Dit hoeft echter niet altijd het geval te zijn. Als je kiest voor een grotere variant, kan deze een groter oppervlakte tegelijk stimuleren. Een kleinere vibrator kan gemakkelijker geconcentreerd worden op een bepaald gebied. 

Verschillende soorten vibrators

Tegenwoordig zijn er enorm veel verschillende vibrators te koop. Het is afhankelijk van je eigen wensen en behoefte welke er bij je past. Wil je graag een vibrator die enkel de clitoris stimuleert? Dan kun je kiezen voor een luchtdrukvibrator. Deze zet je op de clitoris en zorgt door middel van verschillende luchtdrukken voor een fijne stimulatie.

Daarnaast kun je ook de keuze maken voor een vibrator die je zowel in kunt brengen als kunt gebruiken op de clitoris. Ook zijn er varianten die beide tegelijk doen, voor een extra fijne stimulatie. 

Let goed op het materiaal

Voor een seksspeeltje is het belangrijk dat het materiaal zo fijn mogelijk aanvoelt. In de meeste gevallen worden vibrators gemaakt van siliconen. Veel bekende merken maken gebruik van medische kwaliteit siliconen. Dit zorgt ervoor dat de trillingen goed doorkomen en dat er geen giftige stoffen gebruikt worden. Ook is het belangrijk dat je de materialen gemakkelijk schoon kunt maken. Je kunt altijd een toy cleaner gebruiken, maar in de meeste gevallen volstaat het gebruik van water en zeep ook.

Voor jezelf of met je partner?

Veel vrouwen kiezen voor een vibrator voor het masturberen. In veel gevallen wordt er echter ook gekozen voor een vibrator om samen met een partner te gebruiken. In dit geval kan het belangrijk zijn om samen het seksspeeltje uit te kiezen. Een vibrator kan namelijk voor meer gebruikt worden dan enkel op de schaamstreek. Er zijn verschillende varianten te koop die ook gebruikt kunnen worden voor massages. Wil jij samen met je partner een vibrator aanschaffen? Ga dan altijd samen op zoek. Je kunt je wensen en behoefte met elkaar bespreken en er een leuk avontuur van maken.  Uiteraard kan het combineren van verschillende seksspeeltjes ook enorm fijn zijn voor beide!

Vergelijkbare blogs