Persoonlijk

2015, het jaar dat ik…

Door

De allerlaatste dag van 2015 is dan echt aangebroken. Eerlijk is eerlijk, ik heb eigenlijk helemaal niets met het hele oud-en-nieuw gebeuren met de verplichte bezoekjes en ‘gelukkig nieuwjaar’ wensen met bijbehorende kleffe kusjes. Toch is het een goed moment om voor jezelf terug te kijken op het afgelopen jaar en verder te kijken naar wat er komen gaat. In dit artikel vertel ik jullie mijn terugblikken op het afgelopen jaar, kijk je mee?

Het jaar 2015 was een hectisch jaar waarin veel gebeurd is. Zowel op persoonlijk als zakelijk gebied. Er zijn natuurlijk ontelbare dingen te noemen wat er allemaal gebeurd is in het afgelopen jaar, maar ik zal een paar hoogtepunten noemen.

Persoonlijk

♥ Januari is de maand dat Jeroen en ik ons jubileum vieren. Afgelopen jaar waren we alweer 5 jaar samen, wat automatisch betekent dat we volgende maand 6 jaar samen zijn, jeej! Zoals jullie wel weten hebben wij een lange-afstandsrelatie, waardoor we elkaar alleen in het weekend zien. We zijn nog steeds stapelgek op elkaar en elke vrijdagmiddag word ik weer zenuwachtig omdat we elkaar ’s avonds weer zien, hihi. 2016 wordt ons jaar, het jaar waarin we een grote stap willen gaan zetten. We gaan actief zoeken naar een woning om samen te kunnen wonen. Ik kan nu al niet wachten!

♥ In januari startte ik ook bij mijn nieuwe baan, bij Wehkamp. Super spannend allemaal, maar bevalt me nog steeds prima! Ik heb mezelf in een jaar tijd bewezen op mijn werk en ben daardoor aangewezen voor 2 specialistische werkzaamheden. Momenteel werk ik op de klachtenafdeling, waardoor ik veel financiële verantwoordelijkheden heb. Super uitdagend en leuk werk. Wehkamp is momenteel bezig met verhuizen naar Zwolle, dus het is nog altijd onzeker hoe lang ik werkzaam mag blijven. We’ll see!

♥ In februari kocht ik mijn eerste autootje, een VW Polo. Een oud dametje uit 1995, maar ze rijdt als een monster. Er mankeert niks aan, heb haar voor een mooi prijsje kunnen kopen en ze kan nog jarenlang mee. Ik kan niet meer zonder mijn eigen autootje en nu hoef ik gelukkig nóóit meer met het OV naar Jeroen toe, jeej!

♥ Het afgelopen jaar is er zo’n leuke vriendinnengroep ontstaan waar ik echt oprecht blij mee ben. Dagelijks stalken we elkaar op WhatsApp in een groepsgesprek met onzinnig geklets, geroddel, maar ook serieuze onderwerpen waarmee we elkaar kunnen helpen. Marloes ken ik natuurlijk al langer omdat we in dezelfde woonplaats wonen, maar ook de andere meiden beschouw ik echt als vriendinnen. We wonen allemaal verdeeld over het land, waardoor we elkaar niet zo vaak kunnen zien. Maar eens in de zoveel tijd spreken we af en dan is het weer super gezellig! Zo gingen we samen naar de Beautygloss Party, hadden we een babyshower en kraambezoek bij Priscilla en hadden we een gezellig weekend tijdens het Beautygloss Vriendinnenweekend!

Zakelijk

♥ In juli investeerde ik in een nieuwe vlogcamera. Ik wilde al langere tijd de Canon G7x aanschaffen, maar de prijs hield me tegen. Ik had destijds een prima vlogcamera, maar ik wilde een stap verder gaan en daarnaast miste ik een uitklapbaar schermpje waarmee ik mezelf kon zien. Ik spaarde mijn inkomsten van Youtube een tijdje op, waardoor ik de vlogcamera alsnog kon aanschaffen. Op die manier heb ik toch het gevoel gekregen dat ik het geld aan iets nuttigs besteed heb. En wat ben ik blij met deze camera!

♥ De abonnees op mijn YouTube kanaal zijn ook lekker gegroeid dit jaar. Het bleef een tijdje rustig, maar ik heb toch maar even de 16.000 abonnees aangetikt. Whoe!

♥ In het najaar werd mijn blog in een nieuw jasje gestoken. Priscilla hielp mij met het maken van een nieuwe lay-out en het resultaat mag er wezen. Toch ging niet alles geheel vlekkeloos, want mijn oude artikelen pasten niet zo goed in de nieuwe lay-out. Mijn artikelen van het eerste jaar maakte ik met foto’s van groot formaat en dat paste niet in de nieuwe lay-out. Ook werkte ik met mijn vorige lay-out met uitgelichte afbeeldingen, maar die moest ik nu allemaal handmatig verwijderen. Ik ben dus weken bezig geweest met alles in orde maken, want ik moest letterlijk elk artikel gaan bewerken. Maar het is gelukt en ik ben er onwijs blij mee!

♥ In 2015 zijn de statistieken van mijn blog gigantisch gestegen in vergelijking met het jaar ervoor. Vraag me niet hoe, maar ik keek mijn ogen uit. Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik me nooit echt bezig hield met bezoekersaantallen en paginaweergaven, maar ik vind het steeds interessanter worden.

♥ Omdat mijn blog vernieuwd was en mijn bezoekersaantallen stegen, durfde ik het aan om PR-bureaus te schrijven. Hier ben ik altijd heel voorzichtig mee geweest en heb het tot een aantal maanden geleden nooit gedaan. Simpelweg om de reden dat ik niet het idee had dat mijn blog er ‘klaar’ voor was en ik wilde niet wanhopig overkomen. M’n lay-out was niet geweldig en ik had geen idee hoeveel bezoekers ik nu eigenlijk had. Nu heb ik alles op een rijtje en kan ik eindelijk zeggen dat ik trots ben op mijn blog. Zo kom ik ook professioneel over naar bedrijven en PR bureaus.

♥ Doordat ik meer in contact kwam met PR bureaus, kreeg ik vaker perspakketjes thuisgestuurd. Ik laat dit niet zo vaak zien omdat ik niet opschepperig wil overkomen, maar stiekem maak ik een dansje in de keuken als ik een pakketje binnen krijg. Ik heb veel leuke dingen mogen krijgen, maar het hoogtepunt was toch wel het perspakket met de Kerstcollectie van The body shop. Wow, dit had ik totaal niet verwacht! Zo dankbaar dat ik dit heb mogen ontvangen.

Het jaar 2016

Het jaar 2016,  wat kunnen we ervan verwachten? Ik vind het lastig om van tevoren doelen op te stellen of om verwachtingen te vertellen. We weten immers toch niet wat er gaat gebeuren. Mijn grootste doel in 2016 is dat ik eindelijk uit huis ga en samen kan wonen met Jeroen. Ik weet zeker dat dit ons gaat lukken, want daar zijn we echt aan toe. En voor de rest, ik zie wel wat er op mijn pad komt!

Fijne jaarwisseling iedereen!!

Liefs, Daniella
Posted in Persoonlijk

Vergelijkbare blogs