Persoonlijk

Photo Diary #45 | Sinterkerst, leuke perspakketjes en sneeuw!

Door

Goedemorgen! Het is jullie vast opgevallen dat er vorige week geen Photo Diary online kwam. Ik zat namelijk in dubio; ik had die week nauwelijks foto’s gemaakt en dan zou het wel een hele korte Diary worden. Dus toen besloot ik om het een week over te slaan, zodat de Diary deze week iets langer zou worden omdat er 2 weken gecombineerd is. De afgelopen weken vierden we SinterKerst met de familie, had ik een Apple training op het werk en werd het echt winters weer! Lees je mee?

Dinsdag 28 november

Na een lange werkdag nog even langs de supermarkt voor wat boodschappen, dat is iets wat vaker voor komt. Je moet soms ergens de tijd vandaan halen, haha! Ik probeer vaak 1 keer in de week de boodschappen te halen voor een hele week, maar meestal vergeet je toch wat waardoor je tussendoor nog even wat moet halen.

Woensdag 29 november

Woensdag moest ik werken en ’s middags had ik een training van Apple waarin alle toestellen werden besproken met de specificaties. Ook konden we tijdens deze training de toestellen gaan proberen en testen. Ik ben zelf groot Apple liefhebber (heb de iPhone 6s), dus ik kon niet wachten om met de iPhone X te spelen. Een prachtig toestel, maar mij te duur helaas.. Wat vinden jullie?

Bij thuiskomst lag er een mooi pakketje op mij te wachten met kerstproducten van The Body Shop. Heerlijk!

Donderdag 30 november

Donderdag was weer een werkdag, waar niet veel bijzonders gebeurde, haha. Ik had een avonddienst, dus overdag was ik lekker thuis bezig. Ook werd er een pakketje bezorgd met nieuwe kleuren nagellak van Sally Hansen. Op het eerste gezicht lijken ze dezelfde kleur te zijn, maar ze zijn toch net allemaal wat verschillend. Mooi rood is niet lelijk!

Vrijdag 1 december

Jeej, het is december! Ik houd van deze maand en alle gezelligheid wat daarbij komt kijken. ’s Morgens werkte ik, maar was lekker op tijd vrij. Weekend! ’s Avonds na het eten gingen Jeroen en ik het dorp in voor wat aankopen.

Zaterdag 2 december

Zaterdagmiddag kwamen mijn ouders en zussen gezellig op visite, dat was alweer even geleden! We hadden een gezellige middag en deden o.a spelletjes en wandelden door het dorp. Als avondeten maakten mijn zussen en ik lekkere lasagne met een salade. Smullen!

’s Avonds vierden we ‘SinterKerst’, wat we elk jaar proberen te doen door lootjes te trekken. Zo had mijn vader cadeaus voor mij gekocht en kon ik wat leuks bedenken voor Jeroen, wat lastig geheim te bewaren was. Ik ben daar zo slecht in, haha!

Zondag 3 december

Hand holds virtual reality remote controller

Zondag voelde ik me totaal niet fit, alsof het me ineens te pakken had! Mijn hoofd zat vol, knallende hoofdpijn en gewoon niet helemaal fit. De ouders en broertje van Jeroen kwamen ’s middags even langs, maar de rest van de middag deed ik niet veel. Lekker uitrusten!

Dinsdag 5 december

Dinsdag werkte ik in de ochtend, maar was op tijd vrij omdat ik een afspraak had bij de tandarts. Er moest een gaatje gevuld worden, en de tandarts waarschuwde me al dat deze diep bij de zenuw zat. Verdoving? Yes, please! Uiteindelijk viel het allemaal wel mee en stond ik al snel weer buiten. Maar nee, dit zijn geen leuke bezoekjes!

’s Avonds hadden we een lekker bank-avondje. Mijn mond deed nog wat zeer omdat de verdoving uitgewerkt was, dus eten ging erg lastig. Lekker veel thee drinken, dat voelde wel fijn!

Donderdag 7 december

Donderdag was ik een lekker dagje vrij, dat was fijn! Dit highlight-palette kocht ik trouwens bij de Action, hij ziet er zo mooi uit! Zal ik er een review over schrijven?

Ik was vorige week begonnen aan de serie The Sinner op Netflix, ’s middags keek ik alle afleveringen af. Mega spannend en zonder te spoilen: het is zeker een aanrader!

Er kwamen ook nog 2 perspakketjes binnen! Een pakketje met wederom nieuwe Sally Hansen lakjes en een leuk pakketje van Essence met een aantal producten. Ik word hier altijd zo blij van!

Vrijdag 8 december

Vrijdag werkte ik de hele dag, maar ’s avonds begon het opeens te sneeuwen! Ik haat sneeuw en alles wat daarbij komt kijken (gladheid e.d.), maar ik vind het er zo gezellig uit zien!

Zaterdag 9 december

Zaterdag was ik op tijd uit de veren, want ik moest nog een dag werken. De sneeuw was lekker blijven liggen, want ik moest krabben voor ik weg kon..

Toen ik thuis kwam, lag er een pakketje met nieuwe gezichtsverzorgingsproducten van Kruidvat. Ik ben hier zo benieuwd naar! Een review volgt binnenkort!

’s Avonds keken Jeroen en ik de film Avatar, aangezien er niets leuks op TV was. Hij had me alleen niet gewaarschuwd dat het een ellendige lange film zou zijn van bijna 3 uur, haha! Na 1,5 uur hield ik het voor gezien en kon ik mijn ogen niet meer open houden!

Zondag 10 december

Zondag sliepen we lekker uit en zagen we dat het keihard aan het sneeuwen was toen we de gordijnen openden! Gezellig! Gelukkig hadden we verder geen plannen voor de dag, dus konden we er lekker binnen van genieten.

’s Avonds doken we de keuken in om wat lekkers te bakken, dat was lang geleden! We maakten Cinnamon Rolls, nom!

Nog nooit eerder gemaakt, maar het smaakte zo lekker! Vooral toen ze nog lekker warm waren, hihi.

Fijne week allemaal, en doe het rustig aan met dit weer!

Vergelijkbare blogs