Beauty

MUA Get the Festival look | Glitterball palette & Highlighter stick

Door

Het festival seizoen is in volle gang, heb jij al wat op de planning staan of ben je al naar een gaaf festival geweest? MUA speelt in op dit seizoen en kwam met een aantal mooie make-up producten waarmee jij DE perfecte Festival Look mee kunt creëren. Ik review het Glitterball oogschaduwpalette en de Luxe Highlighter stick. Kijk je mee?

Zeker tijdens het festivalseizoen kun je uit je comfort zone stappen en eens iets nieuws proberen. MUA heeft de ‘ultimate festival look’ die jou omtovert van girl next door naar party animal!

Het oogschaduwpalette daagt je uit om te experimenteren met verschillende kleuren en finishes. Houd je van glans? Dan is de Highlight Shimmer Stick zeker wat voor jou. Geef je gezicht een prachtige glans in een handomdraai!

MUA Glitterball Eyeshadow Palette | €5,99

Geniet van de glamorous side van de festivals met het MUA Glitter Ball Palette! De sterk gepigmenteerde, glanzende kleuren variërend van groen tot paars, zodat je eindeloos looks kunt creëren voor dag en nacht. De 12 kleuren kunnen alleen worden aangebracht voor een dramatisch effect of gemengd worden met andere kleuren om een persoonlijke look te creëren.

Oogschaduwpalettes van MUA doen het altijd goed. Ik heb zelf al veel palettes in mijn stash liggen en ze stellen mij nooit teleur. Het palette is heel gevarieerd gekleurd, maar je kunt ook voor een veilige, daily look gaan. Je kunt er in elk geval alle kanten mee op.

Het pigment van de kleuren zegt genoeg, niet? Ik ben met name heel enthousiast over de kleuren op de onderste rij; dit zijn toch wel echt mijn kleuren. De felle tinten op de bovenste rij zijn ook heel erg gaaf, hiermee kun je de look wel wat meer pimpen als je hiervan houdt. Zelf ben ik niet zo van de extreme looks, maar een accent-kleur onder aan het oog vind ik dan bijvoorbeeld wèl erg leuk!

Dit is de eerste look wat ik met het palette maakte. Ik ging meteen aan de slag met de mooiste kleuren uit het palette; de tweede kleur van de bovenste rij en de derde en vierde kleur van de onderste rij. Hierdoor ontstond er een vrij rustige ooglook, maar ik draag dit soort kleuren heel erg graag. Misschien een wat veilige keus, maar je moet dragen wat je zelf het mooist vind, toch?

De tweede look vind ik zelf ook heel erg mooi. Centraal staat de donkerbruine shimmery oogschaduw, de vierde kleur van de onderste rij. De glans van deze oogschaduw is geweldig! Ik heb verder geen andere kleur op het ooglid gebruikt, dus alleen maar de bruine kleur. Deze moet je dan wel goed uit blenden, waardoor er een mooie overgang ontstaat. Onder aan het oog heb ik de lichtroze en paars kleur aangebracht, om de look toch iets kleurrijker te maken. Ik vind dit effect zo leuk staan!

Welke van de twee ooglooks zou jij dragen?

MUA Luxe Highlight Shimmer Stick | €5,99

Accentueer en definieer jouw teint met MUA’s Luxe Highlight Shimmer Stick. De romige formule is eenvoudig te blenden. De shimmer kun je naturel aanbrengen voor een subtiele glow of over een al aangebrachte foundation om een glamorous, licht gouden glans te bereiken.

Eerlijk is eerlijk, ik ben een kluns met alles in stickvorm. Ik gebruik voor het gemak het liefst een vaste highlighter-poeder en ik ben misschien een beetje lui voor dit soort producten. Toch wilde ik het een kans geven, want hij ziet er wel veelbelovend uit!

En het is maar goed dat ik het product een kans gegeven heb, want hij is prachtig! Het was even uitproberen, maar uiteindelijk is het gelukt. Ik bracht de highlighter met mijn vingers aan op de jukbeenderen. Zie je de prachtige glans? Wauw! De highlighter is makkelijk te verdelen op de huid en het werkt nog beter als je je vingertoppen eerst even opwarmt; hierdoor smelt het product beter met je huid en krijg je een natuurlijker resultaat. Het is even wennen, maar ik vind het resultaat erg mooi! Je zou de glans eventueel kunnen versterken door er met een poeder highlighter overheen te gaan. Highlighter all the way!

MUA is te koop in de geselecteerde Kruidvat filialen en ook online

Vergelijkbare blogs