gouden sieraden
Fashion Persoonlijk Photo Diary Review

De leukste gouden sieraden vind je hier

Door

Online gouden sieraden kopen kan moeilijk zijn, de keuze is enorm van minimalistische enkelband stijlen tot gouden statement ringen en gouden kettingen die je kunt stapelen, die allemaal het hele jaar door kunnen worden gedragen. In dit artikel vind je drie categorieën samengesteld uit het assortiment wat te koop is. 

Gouden oorbellen

Gouden oorbellen komen steeds meer in de mode, niet alleen bij ouder publiek, maar ook wat jonger publiek draagt steeds vaker gouden  oorbellen vaak ook in combinatie met andere kleuren. Je kan diverse soorten oorbellen vinden van leuke hangers naar oorbel knopjes, maar ook oorringen zie je steeds vaker. De klassieke kleurtint goud is geelgoud, maar wist je dat er ook veel meer tinten zijn, zo heb je ook witgoud en of roségoud.  

Gouden ketting

Wanneer je gouden oorbellen draagt, dan wil je hoogstwaarschijnlijk ook een armband of een gouden ketting, zodat je alles mooi op elkaar kan afstemmen. Er bestaan misschien wel duizenden soorten kettingen, zo is er voor ieder wat wils te vinden. Welke ketting bij jou past is afhankelijk van je persoonlijke voorkeur, maar ook de rest van je stijl. Net zoals de gouden armband vind je ook de gouden ketting in diverse tinten goud. Denk hierbij aan rosé goud, geelgoud en witgoud. Het is niet alleen leuk om een gouden ketting aan jezelf cadeau te doen, maar ook om cadeau te geven. Je kan een gouden ketting ook cadeau geven, let er wel op dat je dan kiest voor een tijdloos ontwerp, zo raakt de persoon aan wie je het cadeau geeft er niet op uitgekeken. 

Horloges van Michael Kors

Vrij weinig mensen zijn er die nog nooit gehoord hebben van Michael Kors en dan vooral de tassen zijn enorm bekend, maar wist je dat Michael Kors ook hele mooie horloges heeft? Je kan er zowel heren als dames horloges vinden en vooral de dames horloges hebben mooie details waar iedere vrouw zich nog meer vrouw voelt, wanneer zij een Michael Kors horloge om heeft. De damescollectie van Michael Kors horloges zijn elegant en te vinden in diverse materialen, kleuren, maar ook uurwerken. Het grootste deel van de Michael Kors horloges komt uit de damescollectie, maar er is ook een gedeelte voor de heren te vinden. Bij de herenhorloges staat luxe net zo centraal als bij de damescollectie. Tevens kan je ook kiezen voor een wat stoerder model. Michael Kors heeft niet alleen horloges met een klassiek uurwerk, maar ook smartwatches behoren tegenwoordig tot hun collectie.

Vergelijkbare blogs