Inspiratie voor een trendy outfit!
Fashion

Inspiratie voor een trendy outfit!

Door

Wil jij er weer helemaal stralend bijlopen? Dan is het tijd voor een nieuwe outfit van Remonte! Natuurlijk kan het lastig zijn om een goede outfit samen te stellen. Je dient allereerst rekening te houden met het weer en ook je figuur moet er natuurlijk goed in uitkomen. In dit blog bericht willen we je daarom graag enkele tips meegeven hoe je jouw trendy outfit samen kunt stellen. Zo weet je zeker dat je stralend voor de dag komt bij je vrienden en familie!

Kijk altijd eerst goed naar jezelf

Het samenstellen van een outfit gaat verder dan enkel de kleren die je koopt. De kleding kan namelijk nog zo leuk zijn, maar als het niet bij je past staat het ook niet. Het is om deze reden erg belangrijk om eerst goed naar jezelf te kijken. Welke stijl past er goed bij je en wat vind je zelf ook leuk om te dragen? De kleding die je draagt moet je zelfvertrouwen meegeven en niet enkel voor andere zijn. Jij bent immers degene die er in moet rondlopen. Kijk daarom altijd goed naar je figuur en de kleuren die bij je passen. Als je bijvoorbeeld blauwe ogen hebt, gaan er andere kleuren beter bij je passen dan wanneer je hele donkere ogen hebt.

Aansluiten bij de trends

Nadat je voor jezelf duidelijk hebt gemaakt wat er wel en niet bij je past, ga je kijken naar de modetrends van tegenwoordig. Er zijn namelijk altijd verschillende modetrends actief die je kunt volgen. Omdat je eerder al bedacht hebt wat er wel en niet bij je past, kun je deze modetrends erg gemakkelijk implementeren. Tegenwoordig zijn bijvoorbeeld pastelkleuren erg in trek. Door deze aan je outfit toe te voegen, pas je direct goed in de modetrends. Je kunt hiervoor natuurlijk altijd in het assortiment van Remonte kijken. Deze hebben altijd de nieuwste trends op het gebied van mode. Past de pastelkleur echter niet bij je? Kies dan voor een print met fruit. Deze trend is tegenwoordig helemaal in en maakt je outfit echt trendy!

Kies voor leuke combinaties!

Een outfit is pas compleet als je hem helemaal gecombineerd hebt. Heb je bijvoorbeeld een leuke jurk van Remonte gescoord? Kijk dan voor toevoegingen om je outfit compleet te maken. Je kunt bijvoorbeeld erg leuk laarsjes onder de jurk aandoen. Vervolgens ga je de outfit verder afmaken door verschillende accessoires toe te voegen. Kies bijvoorbeeld voor een leuk tasje in een pastelkleur en voeg leuke, gouden sieraden toe. Tot slot kun je ook erg leuk een dunne riem aandoen om de outfit helemaal af te maken! Weet jij al voor welke kleur je gaat?

Vergelijkbare blogs