Grote maten lingerie
Beauty Divers Fashion Lifestyle

Grote maten lingerie die jouw lichaam siert

Door

Ben jij blij met je curves en wil je ze graag accentueren? Dan heb ik een paar leuke plus size lingerietips voor jou. Ook wanneer je een maatje meer hebt kun je namelijk de mooiste lingerie kopen. Ik word in ieder geval heel erg blij van mijn plus size collectie en dat gun ik iedereen! 

Grote maten bh’s: kleuren en prints

Vroeger kon ik met mijn grote maat alleen maar saaie bh’s in wit of – nog erger – beige kopen. Een beige bh vond ik meer iets voor mijn oma! Tegenwoordig kan ik kiezen uit verschillende kleuren en prints en dat doe ik dan ook graag. Ik heb grote maten bh’s met vrolijke prints in de kast liggen, maar ook romantische lingeriesetjes voor wanneer er een date gepland staat. Mijn favoriet is een prachtig setje met een hippe print, het liefste zou ik die elke dag dragen. 

Beha’s in de mooiste modellen

Als je met jouw curvy lijf een nieuwe bh wilt kopen waar jij je niet alleen sexy en vrouwelijk in voelt, maar die ook nog eens comfortabel is, dan moet je op een aantal dingen letten. Comfort heeft voornamelijk te maken met de mate van ondersteuning die de bh geeft. Zo draag ik nogal wat gewicht met mij mee, waardoor ik last van mijn nek, rug en schouders krijg als de bh niet goed ondersteunt. Een beugelbeha geeft een goede ondersteuning onder de cups. Neem je een model met een grote cup, dan voorkom je dat er stukjes borst boven of aan de zijkanten ontsnappen. Zorg er in ieder geval voor dat je een grote maten bh neemt met een brede band op de rug en brede schouderbandjes, dat geeft de meeste steun en vermindert de druk op de huid.

Grote maten lingerie van bekende merken

Ik ben zo blij dat tegenwoordig ook bekende merken een plus size lingerielijn hebben! Mijn grote favoriet is een setje van Rosa Faia in de kleur petrol. Dit merk heeft ook hele leuke bijpassende slips waarmee je jouw setje helemaal compleet kunt maken. Een ander plus size merk dat ik vaak koop is After Eden. Ik vind de bh’s met voorgevormde cups erg fijn zitten. Ook Lingadore heeft verschillende grote beha’s die erg comfortabel zijn en er schitterend uitzien. Ben jij ook op zoek naar jouw ideale grote maten bh? Probeer dan net zoveel merken en modellen uit totdat jij jouw beha hebt gevonden. Er bestaat ook voor jou een beha die lekker zit én een lust is voor het oog!

Vergelijkbare blogs