Review

Andrélon Ochtend Boost Doucheschuim

Door

Een doucheschuim van Andrélon? Ja, dat was ook mijn eerste reactie! Andrélon staat natuurlijk bekend om haar haarproducten, dus ik stond er wel even van te kijken toen er 3 doucheschuims werden bezorgd. Ik kon niet wachten om ze te testen, want ze zien er veelbelovend uit en de geuren zijn heerlijk! Lees snel verder!

Andrélon is een ster in onze dagelijkse verzorging als het gaat om ons haar. Maar ze beseften zich dat het reinigen en verzorgen van je lichaam minstens zo belangrijk is. Om er elke dag een feestje van te maken, brachten ze 3 heerlijke doucheschuimen op de markt in verschillende geuren. Twijfel je over de geur? De verpakking heeft een handig wrijf-etiket op de dop, zodat je een voorproefje kunt krijgen!

De frisse, fruitige geuren van dit doucheproduct zoals appelbloesem, mango en mandarijn zijn geïnspireerd op verschillende geuren uit de natuur en zorgen voor een fris gevoel. De zijdezachte foam voelt heel comfortabel aan en zet je zintuigen gelijk op scherp. Wist je trouwens dat je dit product ook heel goed kunt gebruiken als scheerschuim? Werkt perfect!

Andrélon Ochtend Boost is verkrijgbaar in drie varianten. De Appelbloesem & Cranberry variant ruikt naar de zomer en doet je zintuigen prikkelen. Bloedsinaasappel & Gember heeft een prikkelende geur met een ietwat donker verleidelijk aroma waar je direct verslaafd aan raakt. De Mango & Mandarijn variant combineert de honingzoete geur van mango met het iets pittigere en spicy mandarijn.

Het fijne aan Andrélon Ochtend Boost doucheschuim is dat het direct als schuim uit de fles komt. De zachte foam voelt heel comfortabel aan en de heerlijke, frisse geuren zorgen voor een beleving onder de douche!

Andrélon Ochtend Boost doucheschuim in de varianten Appelbloesem & Cranberry, Bloedsinaasappel & Gember en Mango & Mandarijn zijn exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister voor een verkoopadviesprijs van € 5,99. (200 ml)

Vergelijkbare blogs