Lifestyle

WIN | Dr. van der Hoog Clear Skin pakket

Door

Altijd al eens de Clear Skin producten van Dr. van der Hoog willen proberen? Dat kan! Ik mag namelijk een pakket weggeven met alle producten uit deze lijn. Wil jij graag kans maken? Lees dan snel verder!

In december vorig jaar schreef ik een uitgebreide review over de producten uit de Clear Skin lijn van Dr. van der Hoog. Ik raakte enthousiast over de lijn en een paar van deze producten vind ik nog steeds fijn om te gebruiken.

De producten uit het te winnen pakket zijn natuurlijk ongebruikt.

 

Ik mag één van jullie blij maken met een pakket met daarin de producten uit deze lijn. In het pakket zit het volgende:

* Dr. van der Hoog Clear Skin Cleansing Lotion

* Dr. van der Hoog Clear Skin Scrub Gel

* Dr. van der Hoog Clear Skin Face Wash

* Dr. van der Hoog Clear Skin Day & Night Control

* Dr. van der Hoog Clear Skin Cover Cream

* Dr. van der Hoog Clear Skin Gezichtsmasker (2 stuks)

Hoe maak je kans?

♥ Laat onder dit artikel een reactie achter
  (let op: vul een geldig e-mail adres in)

♥ 
Like mijn Facebook-pagina

Vergelijkbare blogs