Review

I Heart Makeup Light and Glow

Door

Maak kennis met mijn meest favoriete duo op dit moment: de I Heart Makeup Light and Glow. Een tijdje geleden bestelde ik het palette en gebruik ‘m sindsdien elke dag. Dat zegt genoeg! In dit artikel vertel ik je meer over het palette en laat ik je zien hoe mooi hij is.

 

De producten van I Heart Makeup, en dan met name de oogschaduwpalettes, staan bekend om de chocoladeverpakkingen. De Light and Glow is nieuw aan het assortiment toegevoegd, samen met de Bronze and Glow. Het eerste palette bestaat uit een blush en highlighter en het tweede palette uit een bronzer en highlighter. De Light and Glow palette sprak mij het meest aan, omdat ik de swatches die ik op internet zag niet uit mijn hoofd kon krijgen. Die moest ik hebben!

Om de verpakking hoef je ‘m niet te laten liggen. Het ziet er zo schattig uit! Een witte chocoladereep met een mierzoete aardbeienglazuur, proef je het al? Het palette is een eye-cather in mijn make-up stash en hij zit al weken in mijn dagelijkse routine.

Wanneer je de chocoladereep opent, zie je twee mooie poeders. Het is duidelijk een highlighter en een blush, maar de blush zelf bevat ook super veel glans. Wat ook een groot voordeel is, is de grote spiegel binnen in het palette. Dat is altijd handig en ik gebruik het heel veel tijdens het make-uppen! De druipende print in de poeders vind ik trouwens ook heel leuk bedacht, dat past er helemaal bij!

Het was lastig om beide poeders goed vast te leggen op camera, want de glans gaat alle kanten op! De poeders zijn zacht en heel erg poederig, wat een voor- en nadeel heeft. Het voordeel is dat de kleuren goed gepigmenteerd zijn, maar een nadeel is dat ze snel op zijn. Ik gebruik het palette nu ongeveer 1,5 tot 2 maand elke dag en ik heb nu al op één plek de bodem geraakt bij de blush. Dat krijg je al snel door hele poederige producten, omdat er veel product verloren gaat tijdens gebruik ervan. Gelukkig is het geen duur product, dus als hij op raakt koop ik zo weer een nieuwe!

De highlighter heeft een witgouden kleur en is super glanzend, precies zoals een highlighter hoort te zijn! Op de blush werd ik verliefd. Ik ben dol op glanzende, roze blushes en deze glow is echt geweldig!

Ik gebruik met name de blush omdat hier al super veel glans in zit. Voor wat extra glans breng ik nog wat meer highlighter aan op het bovenste puntje van de jukbeenderen, maar echt nodig is het niet. Op de foto’s heb ik beide producten gebruikt om het resultaat te kunnen laten zien van de combinatie. De glans die je ziet komt vrijwel alleen al van de blush, deze is zo goed gepigmenteerd! Het geeft een prachtig effect en er ontstaat echt een ‘poppig’ wangetje.

Ik ben helemaal gek op het palette! De blush is groot favoriet en ik zou deze zelfs kunnen dragen op mijn bruiloft. Hij is zo mooi! De highlighter vind ik ook prachtig. Misschien iets te heftig in combinatie met de blush, maar als je ervan houdt: go for it!

Het I Heart Makeup Light and Glow palette kost €6,49 en is o.a te koop bij Boozyshop.

Vergelijkbare blogs