Nagels

Essie Viva Antigua Summer Collection

Door

De collectie waar ik altijd het meest naar uit kijk, is zonder twijfel de zomercollectie van Essie. Mijn geluk kon ook niet op toen ik de collectie thuisgestuurd kreeg. Maak je nagels summer proof met deze nieuwe kleurtjes uit de Viva Antigua collectie!

De Viva Antigua Collectie bestaat uit 6 zomerse kleuren, waarvan ik er vijf kreeg. Niet alle kleuren doen mij meteen denken aan de zomer, maar het is wel een frisse collectie! De blauwe kleurtjes doen mij denken aan de zee, de roze kleur aan een zoete cocktail op het terras en het witte kleurtje aan een parelwit strand.

Essie is by far mijn favoriete nagellak merk, ik ben groot fan. Ze lakken fijn, de kleuren zijn prachtig en ze blijven ook nog eens goed op de nagels zitten. Ik betrap mezelf erop dat ik geen andere lakjes meer gebruik dan Essie.

De onderstaande swatches zijn gemaakt met 2 laagjes nagellak.

Coconut Love

Op het eerste gezicht lijkt deze kleur wit, maar dat is-ie nèt niet. Een heerlijk fris kleurtje voor de zomer, ik ben er gek op! En een bonus, je handen lijken er meteen veel bruiner door.

Berried Treasures

Dit is een speciaal kleurtje en ik kan moeilijk omschrijven welke kleur het nu precies is. De ene keer is hij rood, dan weer roze en soms weer oranje. Gek hè? Ik vind dit een typisch zomer kleurtje en ik draag een kleur als dit vaak op mijn teennagels.

Viva Antigua!

Dit kleurtje staat centraal voor de collectie en het is dan ook tevens mijn favoriete kleur van de 5. Zo’n kleur heb ik nog niet eerder gezien! Het is een zomers blauw kleurtje met een prachtige shimmer.

Loot The Booty

Deze donkerblauwe kleur schreeuwt niet meteen om de zomer, maar hij is wel speciaal. Ook hierin zitten prachtige shimmers, net als Viva Antigua.

Tribal Text-Styles

Het donkerste kleurtje uit de collectie, maar wel een hele mooie. Net als zijn voorganger vind ik het niet perse een kleur voor de zomer. Ik zou ‘m dus eerder dragen in de herfst en winter. Ook deze kleur bevat prachtige glitters.

Wat een heerlijke, verfrissende collectie van Essie! Het zijn geen standaard zomerkleuren, maar dat maakt ze juist wel heel bijzonder. De collectie is vanaf nu verkrijgbaar bij o.a Etos, DA en ook online. Ze kosten €9,99 per stuk.

Vergelijkbare blogs