Persoonlijk

Photo Diary #48 | Sushi eten en voor het eerst acryl nagels laten zetten!

Door

Goedemorgen! Tijd voor een nieuwe Photo Diary van de afgelopen paar weken. Ik ben nog steeds in dubio of ik de Diary nu eens de twee weken ga plaatsen, of toch wel elke week zoals jullie van me gewend zijn. Alleen zullen er dan minder foto’s per week te zien zijn. Dilemma! Dus ik hoor graag wat jullie graag zien. Laten we maar snel verder gaan naar de foto’s van deze Diary!

Woensdag 3 januari

{“type”:”inserter”,”blocks”:[{“clientId”:”7f25ad6f-0ef5-4184-b7fb-0c2c367410d0″,”name”:”core/image”,”isValid”:true,”attributes”:{“alt”:””},”innerBlocks”:[]}]}

Mijn ouders waren een midweek weg op een vakantiepark bij ons in de buurt, dus besloten we om ’s avonds na werktijd langs te gaan om een hapje mee te eten. Mijn pa stond al in de keuken verse pannenkoeken te bakken, smullen maar!!

Na het eten speelden we met z’n allen nog een leuk spel, waarna we weer naar ons eigen stekkie gingen.

Donderdag 4 januari

De donderdag moest ik werken, maar ’s avonds kocht ik mijn nieuwe iPhone, yes! Ik ben overgestapt van mijn vertrouwde iPhone 6s naar een iPhone 7 Plus. Even moest ik wennen aan de grootte, maar nu ik hem een aantal weken in gebruik heb, went dat heel snel eigenlijk!

Vrijdag 5 januari

Ook vrijdag was ik de hele dag aan het werk, maar ’s avonds kroop ik lekker achter mijn laptop om een video te bewerken. Dat was lang geleden, maar heerlijk om er weer eens mee aan de slag te gaan!

Zondag 7 januari

Zaterdag werkte ik heel de dag, dus besloten we er zondag een fijne dag van te maken, ons enige vrije dag samen! Overdag waren we lekker aan het chillen in huis en ’s avonds besloten we sushi te gaan eten in Enschede, mmm!

Maandag 8 januari

Hand holds virtual reality remote controller

Zucht… en toen was het alweer maandag! Gelukkig had ik een avonddienst, dus kon ik ’s morgens nog lekker rustig aan doen. Ik deed mijn make-up terwijl ik een video aan zette van Vera, veel gezelliger zo!

Omdat ik twee avonddiensten achter elkaar had, maakte ik alvast een grote pan met eten voor de komende twee dagen. Ik maakte mijn favoriete pastagerecht met spinazie, zo lekker! Willen jullie hier eens een recept van lezen?

Woensdag 10 januari

Na een lange werkdag vind ik het heerlijk om mezelf in de watten te leggen, ik neem daar dan ook echt de tijd voor minimaal eens in de week. Dit keer ging ik voor een lekkere sheet masker met o.a avocado.

Donderdag 11 januari

Overdag werkte ik, maar ’s avonds had ik een afspraak staan bij een nagel styliste bij ons in het dorp. Ik ben al jaren nieuwsgierig naar acrylnagels, maar heb nooit de stap gezet om ze te laten zetten. Maar nu was het zover! Ik heb van mijzelf niet zulke stevige nagels en zodra ze een mooie lengte hebben, breken ze ook meteen weer af. Dus ik besloot om voor acrylnagels te gaan met een verlenging. Niet te lang, want dat vind ik totaal niet praktisch omdat ik het niet gewend ben, haha!

Na een heerlijke zen-moment gehad te hebben van ongeveer 2 uur, ging ik naar huis met een mooie set nagels. Ik ben er zo blij mee! De eerst dagen was het even afzien, vooral omdat ik op mijn werk de hele dag aan het typen ben op het toetsenbord wat vooral erg wennen was. Maar ik heb ze nu bijna 2 weken op mijn nagels zitten en ik moet zeggen dat ik het nu wel gewend ben hoor, ik ben bang dat ik bijna niet meer zonder kan, haha!

Vrijdag 12 januari

Vrijdag was een bijzondere dag, want ik was eindelijk eens een dag vrij. Dat mocht in de krant! Ik sliep lekker uit en rommelde aan in huis. Dat is wat ik het allerliefste doe op een vrije dag! Ook dook ik mijn beauty kamer in om daar lekker aan de slag te gaan. Ik zette een flinke kop thee en fotografeerde een aantal producten.

Kwalitatief niet de beste foto, maar dit was mijn look voor de dag. Ik deed extra mijn best (normaal op een werkdag boeit het me niet zoveel, haha), want ik ging een video opnemen.

’s Avonds gingen we voor een makkelijke maaltijd, een patatje! Dit doen we niet vaak, maar als we het eten geniet ik er extra van!

Ook pakte ik nog een fijn perspakket uit met nieuwe producten van Guhl. Ik ben ze nu uitvoerig aan het testen, binnenkort zal er een review van online komen!

Zaterdag 13 januari

Zaterdag sliepen we samen uit en begonnen de dag rustig. ’s Middags reden we richting Hoogeveen naar mijn ouders toe, waar we de middag doorbrachten. ’s Avonds besloten we weer sushi te eten bij ons favoriete restaurant Yume, waar we heerlijk genoten samen!

De rest van de avond brachten we ook door bij mijn ouders en ’s avonds laat reden we weer naar huis.

Zondag 14 januari

De reden waarom ze zaterdagavond al naar huis gingen, is omdat we zondag dan een lekker rustig dagje thuis hadden samen. Wat we deden? Vrijwel niets, wat juist zo heerlijk is aan het weekend zonder verplichtingen! Wel bewerkte ik een video, toch nog productief geweest!

Woensdag 17 januari

Na het rustige weekend stapten we de drukke werkweek weer in, en dat was me er één! Op maandag en dinsdag maakte ik geen foto’s, maar op woensdagmorgen werd ik wakker met een pak sneeuw buiten. Wauw, daar had ik niet op gerekend! Gelukkig kwam ik heelhuids aan op mijn werk, haha!

Na werktijd dook ik gezellig de Lidl in om de boodschappen in huis te halen. Moest ook weer gebeuren!

Zaterdag 20 januari

We sprinten van de woensdag naar de zaterdag, ging het in de realiteit ook maar zo snel, haha! Zaterdag stond in teken van opruimen. De kerstboom moest nu toch wel echt opgeruimd worden (ik weet het, zeg maar niets) en er stond een berg afwas te wachten op ons. Dus een lekker muziekje op en gaan met die banaan!

’s Avonds hadden we ook een gezellige avond samen, lekker op de bank. Zeldzaam moment dit, normaal gesproken hebben we van alles gepland staan. Extra genieten dus!

Zondag 21 januari

Ook zondag was een lekker rustig dagje waarop we eigenlijk praktisch gezien niet veel deden. ’s Avonds maakten we een koningsmaaltijd al zeg ik het zelf. Aardappelkroketjes, broccoli en een lekker stuk zalm. Nom!

Fijne week allemaal maar weer!

Vergelijkbare blogs