Herenparfums: het ideale kerstcadeau
Beauty

Herenparfums: het ideale kerstcadeau

Door

Ik zal er niet omheen draaien: ik vind het erg fijn als mijn vriend lekker ruikt. Niet dat hij van nature niet lekker ruikt, maar met een lekker luchtje op vind ik hem stiekem toch net iets aantrekkelijker. Hij krijgt dan ook elk jaar mijn favoriete herengeur met kerst cadeau. Míjn favoriete geur, ja. Want hij vindt het belangrijk dat ik hem lekker vindt ruiken, haha! Wil je weten hoe jij ook de nieuwe favoriete herenparfum voor jouw lief vindt? Lees dan snel verder, want ik vertel je alles wat je moet weten!

Ga je voor een subtiele of een dominante geur?

Veel vrouwen vinden het fijn als de parfum van een man niet de overdreven aanwezig is. In dat geval kun je het beste voor een eau de toilette kiezen die een subtiele geur heeft. Een eau de parfum is veel dominanter van geur. Ik vind het persoonlijk nogal overweldigend wanneer een man eau de parfum gebruikt, maar ieder zijn smaak natuurlijk. Weet je nog niet wat jij lekker vindt? Ga dan gerust eens naar een drogisterij of parfumerie om aan testers van populaire herengeuren te snuffelen. Zo weet je een beetje waar je uit kunt kiezen.

Betaal nooit teveel voor mannenparfum

Je houdt natuurlijk heel veel van hem, maar dat betekent nog niet dat je teveel geld moet betalen voor zijn cadeau. Weet je welke geur je voor hem wilt kopen? Doe dan eerst online een vergelijkend warenonderzoek. Vergelijk de prijzen van verschillende winkels. Dit doe je het gemakkelijkst door gebruik te maken van een vergelijkingssite. Heb jij de beste deal voor de parfum van jouw keuze gevonden? Dan kun je online direct deze parfum bestellen en heb je hem binnen enkele dagen in huis.

Een geur werkt samen met de huid

Houd er wel rekening mee dat de geur van een parfum samenwerkt met de natuurlijke samenstelling van de huid. Je hebt vast zelf ook wel eens gemerkt dat jouw parfum net iets anders ruikt wanneer je vriendin hem gebruikt. Het kan dus voorkomen dat de geur van het mannenparfum iets anders is dan in de winkel wanneer je lief hem gebruikt. Je kunt daarom het beste de parfum eerst op hem uitproberen, maar dan is de verrassing er natuurlijk wel vanaf. Je kunt ook eerst kijken wat hij al in huis heeft en daar je favoriet uit kiezen. Wedden dat ie hem extra vaak op doet als hij weet wat voor effect het geurtje op jou heeft?! Dat beloven schitterende kerstdagen te worden!

Vergelijkbare blogs