Fashion

Waarom ik voor KAYA sieraden kies!

Door

Toen ik klein was kreeg ik van mijn oma een bedelarmbandje cadeau. Elk jaar op mijn verjaardag mocht ik dan een nieuw bedeltje uitkiezen. Dat was een moment waar ik het hele jaar naar uit keek! Samen met mijn oma naar die speciale winkel in de grote stad waar ik helemaal zelf een sieraadje uit mocht zoeken. Ik krijg nog steeds een heel fijn gevoel als ik daar aan terugdenk. Zeker omdat mijn oma er nu niet meer is. Ook nu nog vind ik het heel erg leuk om persoonlijke sieraden cadeau te geven – maar natuurlijk ook om ze aan mijzelf cadeau te doen. Sinds kort heb ik daar de ideale webshop voor gevonden en daar ga ik je vandaag alles over vertellen!

Verrast met een ketting met naam

Het begon met een cadeautje dat ik kreeg van mijn lief. Een prachtige ketting met zijn naam zodat ik hem altijd bij me kon dragen. Als dat niet romantisch is, dan weet ik het ook niet meer. De ketting met naam kwam in een prachtig luxe sieradendoosje en op een kaartje had hij zelfs nog een persoonlijke tekst geschreven. De ketting zag er zo mooi uit, dat ik bijna niet kon geloven dat ie hem gewoon online had gekocht. Ik dacht echt dat het bij een juwelier vandaan moest komen. Het zag er gewoon allemaal zo goed uit met een poetsdoekje en alles om mijn ketting ook mooi te houden. Ik wist direct waar ik voortaan ook mijn persoonlijke sieraden zou kopen: bij KAYA.

Sieraden van juweliers kwaliteit

Het eerste cadeautje dat ik zelf bij KAYA kocht was de prachtige ‘Love goes round’ ketting voor mijn beste vriendin. Ik koos voor deze ketting met bedel in de vorm van een disc een ketting van 925 Sterling Zilver. De webshop beloofde me een sieraad van juweliers kwaliteit en ik kan alleen maar zeggen dat mijn verwachting aan alle kanten werd overtroffen. De ketting werd geleverd in een luxe cadeauverpakking met een schitterende satijnen strik. De ketting was dus direct klaar om haar cadeau te geven, ik kon niet wachten tot mijn vriendin de verrassing zou zien. Ze raakte natuurlijk direct ontroerd door de persoonlijke boodschap die ik op het meegeleverde wenskaartje had geschreven en was super blij met het bijzondere cadeau.

Een bedelarmbandje voor mijn nichtje

Toen ik hoorde dat mijn zus in verwachting was van een meisje, wist ik direct wat ik voor haar zou kopen: een bedelarmband zoals ik vroeger ook had. Ik zocht op de website een schitterend rosé gouden bedelarmbandje uit met een zilveren kern. Ik kocht daar direct een bedeltje van een hartje bij, omdat ze zo ontzettend welkom is in de familie. Ik zou het superleuk vinden als ze elk jaar met haar tante een nieuw bedeltje uit gaat zoeken. Niet in de winkel, maar gezellig online bij KAYA met een beker warme chocolademelk met slagroom én een schoteltje vol koekjes. Ik kan niet wachten om met deze nieuwe traditie te starten. KAYA heeft een ontzettend leuke collectie bedelarmbandjes en bedeltjes, ook voor volwassenen. Grote kans dat je mij binnenkort ook met zo’n armbandje ziet lopen!

Vergelijkbare blogs