Beauty

Gezellige vriendinnen middag met Kneipp

Door

Vorig weekend kwamen de meiden langs bij mij thuis, iets wat we wel vaker doen. Hoewel we uit alle hoeken van ons land komen, maken we er tijd voor vrij om lekker bij te kletsen of om iets te doen eens in de zoveel tijd. Zo ook vorige week zaterdag. Ik was benaderd door Kneipp om een gezellige vriendinnen middag te plannen, waar we natuurlijk geen nee op konden zeggen! Zo kregen we allemaal lekkere goodies om mee te kunnen smeren en kwam er ook een masseuse langs voor een relax-moment met de producten. Het was een heerlijke middag en in dit artikel zal ik je een sfeer impressie geven met foto’s en uitleg. Lees je mee?

De meiden; Marloes, Priscilla, Melissa en Laura, kwamen rond een uur of half 3 bij mij thuis. Ik had een paar dagen eerder al 2 dozen ontvangen van Kneipp met o.a de producten, een leuk draaiplateau en lekkere hapjes. De tafel was dus al gedekt, maar we maakten nog wat extra dingen voor de gezelligheid! Zo flanste Priscilla lekkere broodjes met knakworst in elkaar en maakte ik nog spiesjes met mozzarella, tomaat en basilicum en gooide ik een stokbrood in de oven.

Een paar koppen thee en een aantal fotosessies verder, kwam de masseuse langs rond 15:30. Marjon, een spontane dame, kwam vrolijk de woonkamer binnen en de sfeer zat er vrijwel meteen goed in! We kletsen over van alles, ze was voornamelijk erg geïnteresseerd over het hele ‘blogwereldje’ waar wij natuurlijk veel over konden vertellen. En terwijl we aan het babbelen waren, kregen we om de beurt een lekkere massage naar keuze. Geen massagetafel, geen stoel, maar lekker op de bank in huiselijke sferen. Dit vonden we zo leuk, omdat het lekker spontaan ging eigenlijk! Ik zal jullie een kleine impressie geven over de massages:

Melissa en Laura kozen voor een hand/arm massage. Marjon, de masseuse, liep voorafgaand naar de eettafel waar alle Kneipp producten stonden uitgestald, zodat ze iets lekkers kon kiezen om mee te kunnen masseren. Ze vroeg ons ook wat we het fijnst zouden vinden, bijvoorbeeld een crème of een olie. We zijn allemaal wel redelijk bekend met de producten van Kneipp, dus konden we snel onze keus al maken!

Zowel ik, Marloes als Priscilla gingen voor een schouder, nek en bovenrug massage. Dat was zo lekker! Zie je ons genieten? Wat we vooral erg fijn vonden, is dat het allemaal heel laagdrempelig was, maar tegelijkertijd genieten. We werden flink onder handen genomen, terwijl we praatten over de producten van Kneip, blog-events en andere blog dingen. Dat maakt het zo leuk en gezellig!

Tussen het masseren door, werd er naar de eettafel gelopen voor een lekker hapje. Wij houden allemaal van lekker eten en drinken en kunnen daar echt van genieten, dus dat zat wel goed!

Na afloop had ik nog leuke goodiebags voor iedereen en mochten we de producten van Kneipp die werden gebruikt voor de massage ook nog eens verdelen onderling. Wat een verwennerij! En een gezellige groepsfoto met alle meiden kon natuurlijk ook niet ontbreken.

Helemaal zen van de massages, sloten we de avond af met pizza en patat en speelden we nog 30 Seconds. De masseuse was inmiddels al weer vertrokken, want zij had nog een lange reis voor de boeg richting het westen van ons land. Wij hebben in elk geval een super geslaagde middag/avond gehad en dat Marjon langs kwam, was ook bijzonder omdat we zoiets nog niet eerder hadden meegemaakt! We hebben genoten met z’n allen! 

Vergelijkbare blogs