Beste shampoo
Beauty Lifestyle Persoonlijk Photo Diary Review Video

Beste shampoo ever!

Door

Er is zoveel aanbod dat het erg moeilijk kiezen is welke shampoo degene voor jou is. Ook ik twijfel soms wel eens in de winkel. Maar vaak heb ik dan spijt voor degene die ik koos. Ik lees achteraf dat het bedrijf toch niet zo milieuvriendelijk is of ik merk dat ik gewoon gekocht heb op basis van de reclames die ik recent gezien had… En eigenlijk wil ik daar los van komen en gewoon een goed product aanhangen.

Ik denk dat het deze zal worden! Het merk heet Mr. Smith. Mr. Smith is mijn nieuwe beste vriend! En dan vooral Mr. Smith shampoo. De Mr. Smith shampoo bestaat in verschillende varianten, en daardoor heb ik de perfecte shampoo voor mij gevonden. Ook mijn vriendinnen zijn er heel tevreden over.

De verpakking straalt luxe uit en dat is het ook. Je hebt de keuze uit balancing shampoo, hydrating shampoo, volumising shampoo, stimulating shampoo en luxury shampoo. Er is ook een handige leave-in. Voor ieder de perfecte shampoo. Ikzelf heb er verschillende in huis, afhankelijk van mijn behoefte van het moment. Is mijn haar wat dof en moe van een lange werkdag, dan gebruik ik de balancing shampoo. Ben ik gaan uitwaaien aan zee, dan gebruik ik de hydrating shampoo. Heb ik een verwenmoment verdiend dan ga ik voor de luxury. Wil ik een volumineus kapsel omdat ik nog uit ga, dan kies ik voor de volumising shampoo. Voor elke gelegenheid is er een maatje dat je helpt.

Alle ingrediënten zijn afkomstig uit Australië. De producten bevatten geen sulfaten, siliconen of parabenen en er kwamen geen testen op dieren te pas bij de ontwikkeling van het product. PETA certificeerde dan ook deze productlijn. Het bedrijf doet daarnaast ook moeite om zo min mogelijk impact te hebben om het milieu. Dit vind ik een mooie bonus bovenop de kwaliteit van het product.

Ik krijg veel complimenten sinds ik deze producten gebruik. Ik ben niet de enige die resultaten ziet! Zelfs mijn man zei al dat mijn haar heerlijk geurde en er mooi glanzend uitzag. Volgens mij komt dat door de essentiële en botanische oliën die er gebruikt worden. Ik heb hier in het verleden als eens over gelezen en had daar graag mee aan de slag gegaan, maar het is een tijds- en arbeidsintensief proces. Het is ook niet erg goedkoop om zelf met olie te werken. Ik ben blij dat ik een producent gevonden heb die mij het werk uit handen neemt zodat ik toch kan genieten van de voordelen van olie voor mij haar, zonder dat ik alle moeite hoef te doen.

Voor meer informatie en trends raad ik je aan om een kijkje te nemen bij de blog Choose Beautiful!

Op zoek naar de leukste lifestyle verhalen? Neem dan eens een kijkje op Lovethat.nl.

Vergelijkbare blogs