vintage vloerkleed
Divers Huis & tuin

Geef je woonkamer sfeer met een vintage vloerkleed

Door

Ik krijg altijd veel complimenten over mijn woonkamer, mensen vinden hem uniek en sfeervol. Ik heb er dan ook veel energie in gestoken zodat mijn interieur goed bij mijn persoonlijkheid past. Eén van de dingen waar ik het meest trots op ben, is mijn vintage vloerkleed. Dit vloerkleed zorgt er niet alleen voor dat ik warme voeten houd, maar is ook prachtig om te zien. Het maakt mijn woonkamer helemaal af. Wil jij ook een vintage vloerkleed kopen? Ik vertel je precies waar je op moet letten.

Een uniek vintage vloerkleed kopen

Vintage vloerkleden zijn momenteel ontzettend populair. Ik vind dat niet zo gek, een vintage vloerkleed is vaak een uniek stuk dat een waar sieraad kan zijn voor je woonkamer. Wist je dat een vintage vloerkleed niet altijd betekent dat het ook een oud kleed is? Ik heb juist gekozen voor een nieuw vloerkleed met een vintage look. Deze kleden zijn in allerlei verschillende kleuren, motieven en modellen verkrijgbaar zodat er altijd iets bij zit wat jij leuk vindt. Doordat het een vintage look heeft, is het een kleed met karakter. Het is echter ook een schoon en jong kleed omdat jij de eerste eigenaar bent.

Vintage vloerkleden voor elk interieur

Een vintage vloerkleed staat natuurlijk helemaal top in een vintage interieur of een brocante woonstijl. Wist je echter dat zo’n kleed ook helemaal tot zijn recht komt in een modern of industrieel interieur? Je kunt een vintage kleed uitstekend in een strak ingerichte woonkamer leggen. Door de opvallende kleuren of mooie motieven geven ze een mooi accent aan de ruimte. Wil je liever een minder opvallend kleed? Ook vintage vloerkleden zijn beschikbaar in neutrale, lichte kleuren. Zo is er voor iedereen een vloerkleed dat aan de persoonlijke voorkeuren voldoet.

Een vintage vloerkleed zorgt voor sfeer

Kies je voor een vintage vloerkleed met een warme of juist een felle kleur? Dan kan zo’n kleed volledig de sfeer in de kamer bepalen. Het vloerkleed brengt direct meer warmte en vrolijkheid en zorgt vaak voor een speels effect. Veel mensen zeggen dan ook dat ze mijn woonkamer erg gezellig vinden. Ik overweeg nu ook nog een vloerkleed bij de eettafel neer te leggen, want waarom zou ik me beperken tot de woonkamer? Bovendien is een vloerkleed ook nog eens erg functioneel. Dankzij mijn dikke, zachte vintage vloerkleed zal je bij mij niet snel koude voeten krijgen!

Altijd leuk om weer nieuwe dingen aan je huis toe te voegen. Kijk ook eens op Woonpress voor meer inspiratie!

Vergelijkbare blogs