regendouche
Huis & tuin

Welke regendouche jij kunt kopen!

Door

Iedereen kent ze wel, de regendouche! De douche is voor de meeste mensen een plek om te ontspannen. Verder worden de goede ideeën ook vaak onder de douche opgedaan. Kortom een fijne plek om te zijn. Maar welke soorten zijn er allemaal verkrijgbaar?

Verschil tussen gewone douche en de regendouche

Wanneer er gezocht word naar een nieuwe douche kan je kiezen tussen twee mogelijkheden, namelijk de regendouche of de ‘’gewone’’ douche. De regendouche hangt als het ware aan de muur maar dan zonder waterslang. Ook is de regendouche breder en dat zorgt ervoor dat je hele lichaam onder een straal staat. Verder heeft de regendouche een altijd perfecte stand wat ervoor zorgt dat je deze niet steeds hoeft te verstellen. Zoals we hieruit kunnen concluderen is de regendouche de betere optie. Er zijn diverse regendouches waardoor je altijd wel een kan vinden naar wens. Om dit proces makkelijker te maken hebben we een paar op een rijtje gezet.

Beste koop

Regendouches zijn beschikbaar in alle soorten en maten. Deze regendouche is geselecteerd op de beste prijs-kwaliteitsverhouding. We hebben het hier over de Grohe Euphoria 260 Douchesysteem Regendouche 26cm. Deze douche voldoet aan alle wensen en heeft daarnaast ook nog eens een prima prijs ( prijs 715 euro) en is ook nog eens vaak in de aanbieding. Verder heeft de douche ook nog eens een goede kwaliteit.

Beste kleine regendouche

Voor de liefhebbers van een kleine regendouche hebben we ook een gevonden. De Schütte Tokyo Douchesysteem Regendouche. Deze regendouche beschikt over een diameter van maar 20 cm. Deze regendouche past ook in veel meer douchecabines. Dit komt omdat er een kortere aansluiting tussen het plafon en de aansluiting zit. Verder heeft deze regendouche een fraai uiterlijk. En het prijskaartje is ook erg prettig. Deze regendouche is namelijk scherp geprijsd op 59,95 euro, en dat is inclusief de handdouche! Echter is de levensduur wel wat korter van deze douche maar daar betaal je ook naar.

Beste grote regendouche

Des te groter de regendouche des te comfortabeler de straal. De grotere douchekoppen zijn natuurlijk net wat prettiger alleen nemen wel meer ruimte in beslag. Voor de beste grote regendouche is de keuze gegaan naar de Grohe Euphoria Smartcontrol 310 Regendouche. Dit is een regendouche met een diameter van 31 centimeter. Dit zorgt voor een hele comfortabele douchebeurt.

Beste luxe regendouche

Ben jij iemand die het beste van het beste in huis wilt halen? Dan is de Grohe Euphoria XXL 310 Douchesysteem de beste keuze. Dit is een regendouche die beschikt over een diameter van 31 cm. Verder is deze regendouche voorzien van een prachtig design en zuinig in het waterverbruik. Tot slot wamt hij snel op.

Vergelijkbare blogs