Persoonlijk

Photo Diary #46 | Sneeuwprut en een gezellig Kneipp verwen-dagje!

Door

Goedemorgen! Het is weer maandag, tijd voor een gloednieuwe Diary! Afgelopen week was een druk weekje waarin vanalles gebeurde. Zo hadden we te maken met veel winterse buien, had ik druk werkweekje en had ik een gezellig weekend met de meiden. Lees je weer mee?

Maandag 11 december

Maandag was een werkdag en waren er veel winterse buien, waardoor het op de weg wat gevaarlijker was dan normaal. Ik deed er op de terugweg dan ook veel langer over, omdat ik niet harder dan 40 km/h kon rijden omdat het behoorlijk glad was. Ik kwam ook veel ongelukken tegen onderweg, dus ik deed het mooi rustig aan!

’s Avonds moesten de boodschappen weer in huis gehaald worden en Jeroen ging gezellig mee. Scheelde mij weer een ritje in de gladheid, waar ik totaal geen held in ben!

Dinsdag 12 december

Heel leuk die sneeuw, en vooral erg gezellig als je binnen zit. Maar ineens stond er lekkage bij ons in huis.. We hebben plat dak en door al die sneeuw is daar in de hoek lekkage ontstaan, bah! Gelukkig merkte ik het op tijd en kon ik de hoek leeg maken en handdoeken en een emmer neerzetten, zodat onze vloer en de kast niet beschadigd zouden raken. Nu maar hopen dat het snel opgelost is!

Toen Jeroen aan het eind van de middag thuis kwam, aten we een hapje samen en maakte ik deze mooie foto vanaf ons terras. De sneeuw met de gekleurde lucht gaf zo’n mooi contrast! Ik dronk nog een kop thee en reed richting werk om een kort avondje te werken.

Donderdag 14 december

Woensdag werkte ik de hele dag, en donderdag ook. Donderdag na werktijd hadden we een ‘teamuitje’ en aten we gezellig met z’n allen pizza in de grote vergaderzaal. Hilarische setting, maar wel gezellig zo samen!

Vrijdag 15 december

Vrijdag werkte ik in de ochtend en was ik lekker op tijd vrij. Weekend! Ik reed door naar een winkelcentrum in Enschede om in een paar winkels te snuffelen waar ik normaal niet snel kom, ook wel eens leuk!

In de Big Bazar kwam ik regelmatig toen ik nog in Hoogeveen woonde, maar ik was er nu al maanden niet meer geweest. Die in Enschede was zo groot en uitgebreid, heerlijk om er rond te snuffelen!

Ik vind het heerlijk om rond te struinen zonder ook maar iets spannends te kopen. Ik nam dan ook alleen maar 2 Essie lakjes mee (2 voor €6, score!) en een lipbutter voor in mijn nachtkasje. ’s Avonds hadden Jeroen en ik een gezellig avondje thuis op de bank!

Zaterdag 16 december

Zaterdag sliepen Jeroen en ik heerlijk uit, haalde hij verse broodjes en brunchten we samen. Ondertussen deed ik een grote opruiming in onze woonkamer, want sinds de lekkage was er een bom ontpoft. Zo leek het tenminste! ’s Middags zouden de meiden langs komen, dus ik wilde alles even fatsoeneren.

In samenwerking met Kneipp hadden we een gezellige middag gepland en kwam er ook nog een masseuse langs om ons lekker te masseren met de producten van Kneipp. We hebben echt genoten! Binnenkort komt hier een artikel en een vlog van online, zodat jullie een beetje mee kunnen genieten.

Voordat de masseuse vertrok, maakte ze nog een leuke foto van ons. Altijd gezellig met deze meiden! Laura, het zusje van Melissa, kwam ook gezellig mee!

Zondag 17 december

Zondag was een lekker rustig dagje, daar was ik aan toe! De lege pizzadozen van gistermiddag lagen nog op de grond en een berg afwas moest weggewerkt worden, maar verder deden we vrijwel niets deze zondag. Heerlijk! Jeroen ving ’s middags nog wat Pokémons en ik keek een aantal vlogs op Youtube.

’s Middags liepen we nog een rondje door het dorp, want er was een soort van Kerstmarkt. Verder niet heel bijzonder, maar wel lekker om even een frisse neus te halen! ’s Avonds dook ik achter mijn laptop om dit artikel te schrijven en keek Jeroen voetbal. En daarna zaten we klaar voor All you need is love, daar kijken we elke week weer naar uit, haha!

Fijne week allemaal!

Voor de leukste reizen raad ik je aan om eens bij Travelguide te kijken!

Vergelijkbare blogs