Nieuwjaarsbonus? Deze 3 dingen zijn de moeite waard om in te investeren!
Lifestyle

Nieuwjaarsbonus? Deze 3 dingen zijn de moeite waard om in te investeren!

Door

Weet je dat je een fijne Nieuwjaarsbonus krijgt? Dan kan het fijn zijn om jezelf even te verwennen met die bonus. Nu wil ik niet pushen met wat jij doet met jouw verdiende centen, maar sommige dingen ‘vergeet’ je sneller dan andere dingen. Eens lekker gaan eten is heerlijk, maar je hebt er maar één maal plezier van. Investeren in kwaliteitsjuwelen die je elke dag draagt, is dan weer iets waar je veel langer plezier aan hebt. In dit artikel geef ik drie tips van dingen die de moeite waard zijn om je nieuwjaarsbonus in te investeren. 

1. Kwaliteitsjuwelen

Er is keiharde inflatie en je spaarrekening brengt amper nog iets op… maar weet je wat nooit z’n waarde verliest? Goud en zilver! Het is dus altijd een goed idee om te investeren in kwaliteitsjuwelen die je desnoods ooit kunt doorverkopen. Zoals in de intro van mijn artikel vermeld, geniet je ook veel langer van kwaliteitsjuwelen: wie weet ben je wel elke dag gelukkig als je een mooi paar oorringen in doet of een mooie armband om hebt. 

Daarnaast zie je ook gewoon het verschil tussen echte kwaliteitsjuwelen en goedkopere varianten. De shine is helemaal anders en gouden of zilveren juwelen geven ook niet die vieze, groene kleur aan je huid. Het is dus zeker de moeite waard om jezelf te verwennen met een paar tijdloze juwelen! 

2. Eyecatchers: handtas, schoenen en portemonnee

Wist je dat mensen in enkele seconden een mening over je vormen en daarbij erg naar je kleding kijken? Schoenen staan met stip op één, maar er wordt ook gelet op je handtas, je portemonnee en zelfs de verzorging van je handen en je tanden. 

Om een goede eerste indruk te maken, is het daarom belangrijk om niet op afgetrapte sloffen rond te lopen of geen pashouder uit je handtas te halen die aan elkaar getapet is met ducktape omdat je die al meesleurt sinds je studententijd. Investeer in een paar leren laarsjes, een mooie leren of aluminium slim wallet of koop met je nieuwjaarsbonus de handtas die je al jaren wou. Je verdient dit! 

3. Een iets duurder gym abonnement of spa abonnement

Heb je een gym abonnement maar zou je liever naar een gym gaan met personal training en misschien wel een sauna? Of ga je af en toe naar de spa bij jou in de buurt en denk je dan steeds ‘aaah, dit moet ik vaker doen!’. Dan kan het de moeite waard zijn om hierin te investeren en jezelf een heel jaar lang te verwennen. Kies voor de gym die net iets duurder is dan wat je normaal zou kiezen, maar die wel heerlijk fancy is waardoor je zeker vaak zult langsgaan. Of doe jezelf een spa abonnement cadeau, waarbij je heerlijk kunt ontstressen in de jacuzzi en sauna, wanneer je het nodig hebt. 

Waarin investeer jij jouw nieuwjaarsbonus? 

Vergelijkbare blogs