Modetrend: aaibare stofjes en stijlvolle prints
Fashion

Modetrend: aaibare stofjes en stijlvolle prints

Door

Voor dames zijn er allerlei trends op het gebied van blazers, broeken, kleuren en stoffen. Als je de kleding van de modellen op de catwalks bekijkt, dan zie je veel opvallende kleuren, zoals rood, vrouwelijke silhouetten en brede schouders. Ook lange jurken, rokken en broeken met een rok eroverheen zijn helemaal van nu. We lichten hier twee leuke trends voor je eruit: het gebruik van zachte stofjes en opvallende prints in dameskleding.

Heerlijk zachte stoffen

Zodra het kouder wordt, hebben we behoefte aan warme vesten en truien. Met een nieuw vest of een nieuwe pullover in een trendkleur, zoals oranjerood of honinggeel, geef je een flinke boost aan je garderobe. Ga bijvoorbeeld voor een knuffelbaar, wollig vest dat grof gebreid is. Door voor een exemplaar met glittergaren te kiezen, doe je meteen mee aan de trend van glitter en glans die je veel ziet in het modebeeld. Ook voor broeken heb je de keuze uit comfortabele stoffen, zoals corduroy, fluweel en zachte katoen. Zo heeft de collectie Para Mi broeken diverse modellen in neutrale en opvallende kleuren.

Opvallende prints

Een andere trend die eruit springt: colberts en broeken met een print. Het kan gaan om krijtstreepjes, ruitjes en grove ruiten, maar ook om botanische prints en hippe grafische prints. Ook tweed, een Britse wollen stof met een dichte weeftechniek en ruitjes of fijne motiefjes, is momenteel erg populair. Wie houdt van een opvallende look combineert een broek en een blazer met dezelfde print. Voor een rustiger effect is ook een effen top op een broek met print erg leuk. Er zijn verschillende Gardeur broeken dames met een all-overprint die hiervoor geschikt zijn.

Lang plezier van je kleding door te mixen en matchen

Modetrends zijn aan verandering onderhevig, maar zie je vaak toch een jaar later of na langere tijd terugkeren. Investeer daarom in kledingitems met een goede kwaliteit, die langer mooi blijven. Door handig te kiezen uit het modeaanbod, stel je een garderobe samen met items die je makkelijk kan mixen en matchen. Met een andere riem, tas of shawl breng je nieuwe accenten aan. Zachte stoffen blijven ook op lange termijn comfortabel en draagbaar, zowel in een outfit voor je werk als voor thuis. Ook van een opvallende print als eyecatcher krijg je niet snel genoeg. Leef je dus vooral uit met zachte materialen en stijlvolle patroontjes!

Vergelijkbare blogs