Verschillende soorten kettingen
Fashion

Verschillende soorten kettingen

Door

Dameskettingen zijn er in bijna elke vorm en maat, met iets voor elke smaak, gelegenheid en budget. Er zijn veel verschillende stijlen van kettingen beschikbaar, en we hebben een lijst samengesteld die u zal helpen uw innerlijke fashionista. Bij kettingen horen natuurlijk ook ringen. Voor een mooie combinatie kan u uw ringen bij Finaste kopen. 

Verdraaid

Kralen, draad en stof zijn samengedraaid in een prachtige kleurrijke harmonie om deze ketting te maken. Deze gedraaide halskettingen zijn een prachtig accessoire voor een picknick in het park of een uitstapje naar het strand, en ze passen bij effen kleuren en alle halslijnen.

Medaillon

Kettinkjes stralen altijd een gevoel van raadselachtigheid uit. De kleine amuletten, die een portret van een geliefde, een kleine herinnering of zelfs een zakhorloge kunnen zijn, zijn perfect voor een casual uitstapje en kunnen worden gedragen over scoops en vierkante halslijnen.

Draadketting

Draadkettingen zijn modieuze stukken gemaakt van kleurrijke draden die samen worden geknoopt om een halskettingpatroon te vormen. Ze zijn een one-of-a-kind, artistieke touch aan uw garderobe, en ze zien er goed uit met een rond of hals T-shirt. Het is een mooie optie voor iedereen die waarde hecht aan handgemaakte sieraden.

Lavaliere

De lavaliere halsketting is 14-19 inches lang en heeft een kroonluchter-achtige druppel die prachtig staat bij een diep uitgesneden halslijn. Deze halskettingen kunnen echter ook bij andere halslijnen worden gedragen omdat ze onder het sleutelbeen hangen.

Plastron

Plastron halskettingen zijn grote halskettingen die over de borstlijn reiken en een groot gebied bedekken. Ze staan goed bij effen tinten en veranderen een saaie outfit meteen.

Opera

Charms zijn een gedurfde manier om jezelf te uiten, en een massieve charm ketting zal ongetwijfeld de show stelen als het middelpunt. Deze halskettingen, met een gemiddelde lengte van 24 inch, kunnen gedragen worden met effen kleuren en alle halslijnen.

Festoen

De festoenketting is een klassieke stijl met draperieën van kettingen, diamanten en andere ornamenten die op een guirlande lijken. Het staat geweldig bij off-the-shoulder jurken.

Torque

De Torque halsketting is een massieve metalen ring met een open voorkant en geen sluiting voor de hals. Met een plunging halslijn of misschien een V-hals is het een prachtige keuze.

Prinses

De prinses ketting, zoals de naam al doet vermoeden, is een soort van sieraden die royalty uitstraalt. Deze kettingen bevatten een kernstuk met een verscheidenheid van glinsterende stenen in verschillende vormen en maten. Het ziet er het beste met een strapless jurk of een met een diep halslijn, en het is ideaal voor formele gelegenheden zoals bruiloften.

Matinee

De matineekettingen, die in lengte variëren van 22 tot 24 inch, zijn ideaal voor diep uitgesneden halslijnen en kunnen gemakkelijk worden gecombineerd met formele kleding. Deze halskettingen, die meestal van kralen en stenen zijn gemaakt, zijn korter dan operakettingen en zitten net onder de buste.

Bib

Deze kettingen omvatten een groot deel onder de sleutelbeenderen en een smallere lijst rond de hals, vergelijkbaar met een slabbetje. Deze halskettingen, of ze nu gemaakt zijn van parels, juwelen, of kralen, zijn fantastische statement items.Voor deze en nog meer verschillende kettingen die allemaal hun eigen bijzonderheden, vormen en kleuren hebben, kijk je op finaste.nl.

Vergelijkbare blogs