Divers

Mijn eerste blogpost!

Door

Mijn eerste blogpost is een feit! Het heeft even geduurd dat ik mijn website had, dus ik heb flink wat in te halen!

Mijn handen jeuken ook enorm om leuke artikelen te schrijven!

Vanmiddag ben ik druk bezig geweest met foto’s maken van allerlei producten waar ik over wil gaan schrijven de komende tijd. Ik zal niet alleen maar artikelen plaatsen over producten. Er komen natuurlijk ook filmpjes bij, make-up tutorials en Look of the day’s. Ook wil ik wekelijks een fotografische dagboek bijhouden, al weet ik nog niet hoe ik dat artikel wil gaan noemen, dus ik ben nu voornamelijk bezig met brainstormen en plannen!

Vanaf morgen zal ik elke dag een artikel plaatsen. Ik probeer dit altijd ’s morgens of aan het begin van de middag te doen.

Ik hoop natuurlijk dat jullie allemaal mijn blog zullen gaan lezen en dit ook met plezier doen!

En ik zou het leuk vinden als jullie reacties geven op mijn blogposts, want uiteindelijk maak ik voor jullie deze blog!

Ik heb er in elk geval superveel zin in om actief met mijn blog aan de slag te gaan, en ik hoop dat jullie het leuk gaan vinden! 🙂

Liefs, Daniella

Vergelijkbare blogs