Fashion

Outfit | Classy & Curvy met Belloya

Door

Hè? Daniella en een outfit post? Ja, je ziet het goed! Fashion is nooit mijn ding geweest en niet zozeer omdat ik er niet van houdt; ik hield er gewoon niet zo van om mijn lichaam te laten zien. Daar moest verandering in komen vond ik! Dankzij Belloya kreeg ik de kans om uit mijn schulp te kruipen en te shinen met mijn maatje meer. In dit artikel vertel ik je meer over het nieuwe kledingmerk Belloya en over de prachtige outfit die ik draag.

Belloya is een nieuw fashion merk. Een collectie speciaal voor vrouwen met plus sizes. Het merk streeft ernaar om curvy dames zich trots en zelfverzekerd te laten voelen over hun figuur. Ik sta volledig achter deze gedachte. Het gaat er namelijk niet om welke maat je draagt, maar hóe jij je maat draagt. En wie heeft ooit bedacht dat je je zou moeten schamen met een maatje meer? Ik haal veel inspiratie uit plussize modellen en bloggers, ze stralen zoveel kracht en energie uit. Ik wil dat ook kunnen! Om te beginnen met mijn allereerste outfit post met een prachtig kledingstuk van het merk.

Ik ben een echte jurkjes liefhebber en ik draag ze dan ook erg graag. Ik heb veel zomerse jurkjes voor alledaags, maar niet echt voor een nette gelegenheid. Het jurkje van Belloya wat ik draag vind ik heel bijzonder. Niet alleen omdat het model heel mooi staat, maar ook omdat de stof heel luxe aanvoelt en de print is natuurlijk fantastisch!

Het jurkje combineerde ik met een zwarte maillot en een beige trenchcoat. Dit samen maakt de outfit compleet tot een herfstige outfit. Met mijn 1.89 meter is het jurkje net lang genoeg, gelukkig!

Wat ik zo fijn vind aan dit jurkje, is dat het een natuurlijke vorm heeft waardoor hij je taille mooi accentueert, maar niet strak. Ik heb met opzet een maat groter gekozen, omdat ik niet zo van die hele strakke jurkjes houd waarbij je buik geaccentueerd wordt. Bij de mouwen is de stof wat wijder, waardoor het niet gaat knellen; ideaal voor vrouwen met wat stevige bovenarmen.

De hals is wat wijder en dat oogt meteen heel vrouwelijk en classy. Ik ben met name heel erg te spreken over de kwaliteit van de stof, deze voelt heel stevig aan maar tegelijkertijd ook weer luchtig. De stof kreukelt ook niet zo snel, wat ook een pluspunt is!

Belloya streeft ernaar dat ook vrouwen met een maatje meer zich zelfverzekerder kunnen voelen in mooie kleding. Ik werk daarom graag mee aan dit doel, want er zijn nog teveel vrouwen die zich verstoppen achter onflatteuze kleding. Eerlijk is eerlijk, ik was er ook zo’n iemand en droeg het liefst zoveel mogelijk zwarte kleding om maar slanker te lijken. Maar waarom is het nodig? Iedereen is toch mooi zoals zij is? Door de campagne met Belloya ben ik in contact gekomen met veel inspirerende meiden en het heeft mijn ogen echt geopend. Ik mag er zijn, ook met een maatje extra!

Het jurkje van Belloya is verkrijgbaar op de officiële webshop van Belloya.com en sinds kort ook bij Wehkamp. Hij kost €89,99.

Binnenkort kunnen jullie meer outfits verwachten. Are you excited?

Vergelijkbare blogs