Review

Katy Perry’s INDI Eau de Parfum

Door

Indi, de nieuwste geur die Katy Perry uitbracht in beautyland. Nu vind ik de geuren van Katy altijd vrij zoet, niet helemaal mijn smaak. Maar toch raakte ik nieuwsgierig naar deze nieuwe geur! Het belooft een unieke, verleidelijke muskusgeur te zijn. Precies waar ik van houd. In deze review zal ik meer vertellen over de gedachte achter deze geur en de geurnoten. Lees je mee?

Katy Perry’s INDI is een unieke, verleidelijke muskusgeur die de zintuigen prikkelt. De geur bevat maarliefst elf verschillende muskus soorten die fantastisch blenden met de topnoten van oriëntaalse pruim en Italiaanse bergamot. De combinatie van verse lelietjes-van-dalen en wit cederhout vermengen zich met de fluwelen warmte van amber en vanille in de achtergrond. Katy Perry’s INDI is net zo uniek als de mensen die het dragen.

“Met INDI kon ik eindelijk spelen met een krachtige muskusgeur. Het is een combinatie van vrouwelijk en mannelijk, het is sexy zonder dat het te sterk overkomt. Het gaat om het uiten van je ware zelf en het versterken van het ongelooflijke en prachtige individu die jij bent” – Katy Perry

De verpakking vind ik mooi! Misschien niet heel bijzonder, maar wel strak en volwassen. Heel anders dan de voorgaande geuren van Katy in elk geval, dus dat vind ik tof! Wel zit er nog een speciale boodschap in de verpakking. De twee zijden van de moderne flacon bevatten een speciale krachtige boodschap in reliëf van Katy Perry; ‘Put the U in Individual’.

Topnoten | witte thee, oriëntaalse pruim, Italiaanse bergamot
Hartnoten | verse lelietjes-van-dalen, cyclamen, wit cederhout
Basisnoten | amber Sultan, vanille tonkabonen, verleidelijke muskussoorten

Katy beweert dat de geur een combinatie is tussen mannelijk en vrouwelijk, maar hier ben ik het niet helemaal mee eens. De geur is best vrouwelijk met een spicy randje, apart is hij zeker! Het neemt natuurlijk niet weg dat mannen deze geur natuurlijk ook kunnen dragen, maar ik zie het mijn vriend niet doen in elk geval. Smaken verschillen gelukkig!

Ik vind het een lekkere geur, Katy Perry’s Indi! De geur doet verder niet echt luxe aan, maar hij is lekker draagbaar en toch ook weer speciaal door de musk. Je moet hem zeker eens ruiken in de winkel, want een geur blijft altijd lastig te omschrijven in een artikel, haha!

Katy Perry’s INDI is vanaf nu exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat en via kruidvat.nl. Deze flacon van 50 ml kost €33. Liever een kleinere verpakking? Een flacon van 30 ml kost €24.

Vergelijkbare blogs