Hoodies laten bedrukken? 5 voordelen!
Fashion

Hoodies laten bedrukken? 5 voordelen!

Door

Kleding laten bedrukken is erg leuk voor veel gelegenheden. Daarnaast biedt het ook enorm veel voordelen. Tegenwoordig is er steeds meer mogelijk, waardoor je ook kleine afdrukken erg mooi op een shirt of hoodie kunt laten bedrukken. Wil jij hoodies bedrukken voor een evenement, bedrijf of andere gelegenheid? In dit blog bericht geven we je 5 voordelen!

Zelf een ontwerp maken!

Een van de grootste voordelen van het laten bedrukken van hoodies is dat je zelf een ontwerp kiest. Heb jij bijvoorbeeld een voetbalteam waarmee je allemaal dezelfde hoodies wilt laten maken? Dan kun je deze erg leuk van een tekst of logo voorzien, zodat iedereen er hetzelfde uit ziet. Kies voor een Stanley Stella hoodie om te laten bedrukken. Vervolgens kun je zelf het ontwerp helemaal vormgeven in de online tool. Pas bijvoorbeeld de kleur, het lettertype en de grootte aan. Als je tevreden bent met je eigen ontwerp, druk je op de knop om hem direct te laten maken!

Verschillende plekken voor de bedrukking

Naast het ontwerp, kun je heel de hoodie zelf samenstellen. Niet enkel de bepaalde tekst mag je zelf bepalen. Ook ga je in de online tool aangeven waar je de bedrukking precies wilt laten zetten. In de meeste gevallen wordt er gekozen voor de borst en de rug, maar je kunt ook kiezen voor de armen. Heb je bijvoorbeeld een leuke tekst? Dan past deze erg goed op de achterkant van de hoodie. Heb je een leuk logo? Dan is deze erg goed te plaatsen op de borst. 

Opdruk van hoge kwaliteit

Doordat de technologie van het bedrukken van kleding steeds beter wordt, is er een hoge kwaliteit gegarandeerd. Waar je voorheen enkel nog kleding kon drukken, zijn er nu meerdere mogelijkheden. Wist je bijvoorbeeld dat je ook een logo in een hoodie kan laten borduren. In voorgaande jaren was dit nog niet goed mogelijk en zeker niet met kleine logo’s. Tegenwoordig zijn er grote machines die er op ingesteld zijn om perfect borduurwerk af te leveren. Hiervoor kun je ook zelf de plek van de bedrukking kiezen!

Bedrijfskleding laten maken

Heb jij een bedrijf met veel personeel? Dan is het wellicht gewenst om het personeel in dezelfde kleding te laten lopen. Door het bedrukken van hoodies voor je personeel, kunnen ze erg goed hun werk doen. Vervolgens worden ze ook herkent als er klanten langskomen. Heb je een evenement met het hele bedrijf? Dan kun je er ook voor kiezen om kleding te laten bedrukken. Dit is namelijk een perfecte manier om je bedrijf te presenteren op bijvoorbeeld een beurs. Weet jij al hoe je de kleding er uit gaat laten zien? Je kiest natuurlijk altijd voor de bedrijfskleuren!

Vergelijkbare blogs