Herenondergoed tot in de puntjes uitgelegd
Fashion

Herenondergoed tot in de puntjes uitgelegd

Door

Ben jij opzoek naar het beste en lekkerst zittende herenondergoed? Tegenwoordig zijn er zoveel mogelijkheden waar je uit kan kiezen dat door de bomen het bos bijna niet meer te zien is. Daarom vertellen we in dit artikel welke pasvormen er zijn en waar jij het beste uit kan kiezen bij een ondergoed heren sale. Lees daarom gauw verder!

Wat is herenondergoed? 

Herenondergoed is voor iedereen die een fijne ondersteuning zoekt onder de gewone kleding. Een lange tijd was het zo dat ondergoed absoluut niet te zien mocht zijn. Het was daardoor niet zozeer een mode-item maar eerder een kledingstuk dat voor zijn functionaliteit bestond. Dat veranderde in de jaren ‘50, toen matrozen in het warme weer er voor kozen om in hun ondergoed te werken. Wat wij nu kennen als normale t-shirts en onderbroeken, was toen nog verbannen tot de onderkleding. Sinds dat moment echter, is het heel gewoon om een mooie, hippe onderbroek te dragen. 

Waar kan ik allemaal uitkiezen? 

In principe zijn er drie populaire modellen die de overhand hebben tijdens Muchachomalo black friday. Het eerste model hiervan is de boxershort. Een pasvorm met wijde, lange pijpen die voor veel ademruimte zorgen. Dit model biedt vrijwel geen ondersteuning dus als je daar naar opzoek bent is het niet de onderbroek voor jou. In dat geval kan je beter voor de slip gaan, de onderbroek die boven de bovenbenen is uitgesneden en op de heup valt. Dit model is erg nauwsluitend en zorgt er daarom voor dat je veel ondersteuning hebt. Tot slot is er de trunk of ook wel boxer. Dat is eigenlijk de onderbroek die tussen de slip en de boxershort in zit. Hij heeft wel lange pijpen maar is wat strakker gemaakt waardoor je alsnog veel ondersteuning hebt. 

Hoe weet ik welk ondergoed ik moet kopen? 

Het ligt natuurlijk helemaal aan wat jij comfortabel, fijn en mooi vindt. Hou je van een strakkere onderbroek, dan is de slip echt iets voor jou. Maar wil je liever een wat losser model, dan moet je voor de boxershort gaan. Je kan natuurlijk ook rekening houden met de hoeveelheid ondersteuning je wil. En daarnaast kan jouw lichaamsbouw bepalend zijn voor wat je graag draagt. Over het algemeen kan een boxershort wat comfortabeler zijn voor de stevigere man, die zorgt immers dat je buik en benen niet knellen. Heb je echter een wat slanker postuur? Dan kan de slip heerlijk zitten bij jou.

Vergelijkbare blogs