Hoe je de perfecte outfit kiest voor een themafeest
Fashion

Hoe je de perfecte outfit kiest voor een themafeest

Door

Als je wordt uitgenodigd voor een themafeest, kan het kiezen van de juiste outfit een uitdaging zijn. Je wilt er natuurlijk goed uitzien en passen bij het thema van het feest. In deze tekst geven we je tips voor het kiezen van de perfecte outfit voor twee veelvoorkomende thema’s: Foute trainingspakken en Hippie kleding.

Foute trainingspakken

Als het thema van het feest “Foute trainingspakken” is, wil je er natuurlijk zo fout mogelijk uitzien. Ga voor een felgekleurd trainingspak met een opvallende print. Combineer dit met bijpassende sportschoenen en een petje. Het is ook leuk om accessoires toe te voegen, zoals zweetbandjes en een fanny pack. Vergeet niet om je haar in een hoge staart te doen en een paar grote oorbellen in te doen.

Een andere optie voor een foute trainingspak outfit is om te gaan voor een jaren ’80 look. Kies voor een glanzend trainingspak in neon kleuren en combineer dit met hoge sokken en witte sportschoenen. Maak je outfit af met een zonneklep en grote oorbellen. Voor de mannen is een oversized trainingspak met een felle kleur ook een goede optie. Voeg hier nog een paar sneakers en een bijpassende pet aan toe en je outfit is compleet.

Hippie kleding

Als het thema van het feest “Hippie kleding” is, kun je je innerlijke flower child naar boven halen. Kies voor een maxi-jurk in felle kleuren of met een drukke print. Combineer dit met een denim jack en een paar sandalen. Maak je outfit af met bloemen in je haar en ronde zonnebrillen. Voor de mannen is een wijde broek met een felgekleurd shirt een goede optie. Vergeet niet om een hoofdband te dragen en een neppe snor of baard toe te voegen.

Als je op zoek bent naar meer inspiratie voor hippie kleding, kun je kijken naar iconische outfits uit de jaren ’60 en ’70. Denk aan lange rokken, gehaakte vesten en franjes. Draag bijvoorbeeld een tie-dye shirt met een lange rok en slippers. Voeg een bloemenkrans toe aan je haar en maak je look af met grote zonnebrillen.

Algemene tips

Of het nu gaat om foute trainingspakken of hippie kleding, er zijn een paar algemene tips die je kunt gebruiken bij het kiezen van een outfit voor een themafeest. Ten eerste, blijf bij het thema. Probeer niet te creatief te zijn en iets te dragen dat niets te maken heeft met het thema. Ten tweede, houd rekening met het comfort. Zorg ervoor dat je outfit niet te strak zit of ongemakkelijk is om in te bewegen. Ten derde, voeg accessoires toe om je outfit compleet te maken. Denk aan hoeden, kettingen, sjaals, etc.

Vergelijkbare blogs