Gouden armband en een gouden ring: een gouden combinatie
Fashion

Gouden armband en een gouden ring: een gouden combinatie

Door

Misschien is het je in het straatbeeld al opgevallen dat mensen tegenwoordig weer meer goud dragen. Goud is op het moment in, dat durven we wel te stellen. Deze opmars is om meerdere redenen te verklaren. Ten eerste is goud één van die kleuren die om de zoveel tijd sowieso weer in is. Het gaat altijd op en neer, en op het moment zitten we overduidelijk in een piek als het gaat om goud. Daarnaast zijn er veel mooie combinaties mogelijk met gouden sieraden. Een goed voorbeeld hiervan is de combinatie van een gouden armband met een gouden ring. Door deze twee sieraden op elkaar af te stemmen, kun je mooie combinaties met elkaar laten ontstaan.

Gouden armband en gouden ring combineren

Goud is sowieso een kleur die ons aanspreekt, of deze kleur nu in is of niet. Dat komt door de associaties die we met deze kleur hebben. Het is de kleur van de overwinning, dankzij gouden medailles. Het is de kleur van rijkdom en luxe. Maar het is simpelweg ook gewoon van zichzelf een mooie en unieke kleur die bovendien prima gecombineerd kan worden met andere kleuren. Zo zou je jouw hele look hierop af kunnen stemmen. Een gouden armband en een gouden ring zitten qua locatie dicht bij elkaar. Daarom is het helemaal logisch om de look van deze sieraden op elkaar af te stemmen. 

Goud met goud lijkt wellicht wat dubbelop, maar dat is het niet. Probeer maar eens bijvoorbeeld een gouden ring af te stemmen met een armband van een andere kleur. Tenzij je de juiste kleur kiest, is dit nog best lastig. Dit komt omdat goud en zilver niet altijd goed matchen. Wel kun je verschillende varianten goud met elkaar matchen, bijvoorbeeld geelgoud, witgoud en roségoud. 

Goud is de trend van nu

In één van onze andere blogs hebben we je al laten zien wat de leukste gouden sieraden van dit moment zijn. De sieraden van Isabel Bernard behoren ook absoluut tot dit lijstje. Niet voor niets heeft dit merk zo’n goede naam opgebouwd onder de liefhebbers van sieraden en fashion. Bovendien kies je nu ook voor een gouden armband of een gouden ring omdat goud weer helemaal de hype van nu is. Er is altijd sprake van een eb en vloed als het gaat om sommige modefenomenen. Goud is een goed voorbeeld van iets wat dan weer even niet in is en dan weer wel. Op het moment is goud helemaal de hype en is het dan ook leuk om het weer te dragen. Kijk gerust eens rond binnen de collectie van Isabel Bernard Paris en ontdek zelf wat je leuk vindt.

Vergelijkbare blogs