Tips om jouw telefoonhoesje af te stemmen op jouw kledingstijl
Divers

Tips om jouw telefoonhoesje af te stemmen op jouw kledingstijl

Door

Onze telefoon is vandaag de dag bijna een onderdeel van onze outfit geworden. We hebben hem altijd bij ons en hebben hem regelmatig in onze hand. Een goede reden om te zorgen dat het hoesje van jouw telefoon goed aansluit bij wat je aan hebt. Je kunt ervoor kiezen om verschillende hoesjes te kopen om te matchen met jouw outfits, maar je kunt ook een hoesje vinden dat goed past bij jouw algemene kledingstijl. Maar hoe match je jouw telefoonhoesje nu goed met jouw kledingstijl? Dat gaan we je in dit artikel vertellen!

De functie van een telefoonhoesje

In essentie willen we natuurlijk dat een telefoonhoesje onze telefoon beschermt. Dat is het doel waarvoor ze gemaakt zijn. Vandaag de dag willen we echter ook dat de hoesjes er stijlvol uitzien en het liefst ook aansluiten bij de rest van onze look. Wat voor telefoon je ook hebt, je kunt er een op maat gemaakt hoesje voor vinden. Een Samsung S22 hoesje heb je zo gevonden, maar als je er een wil die echt bij jouw stijl past, moet je toch wat harder zoeken. Gelukkig zijn er een hoop mogelijkheden en kun je in sommige gevallen zelfs zelf een hoesje ontwerpen dat goed aansluit bij jouw kledingstijl of de laatste trends.

Een hoesje in een trendy kleur

Is er een kleur die jij vaker draagt dan andere kleuren? Dan is het natuurlijk goed om jouw telefoonhoesje hierop af te stemmen. Dat kan in dezelfde kleur zijn, maar ook in een kleur die er goed mee te combineren is. Heb je niet echt een kleur die je vaker draagt dan andere kleuren? Dan kun je ook gewoon kiezen voor een trendy kleur van het huidige seizoen. De kleur van afgelopen voorjaar was bijvoorbeeld groen. Dit zag je ook terug bij modeliefhebbers en influencers. Mocht de kleur van het seizoen niet helemaal jouw kleur zijn, dan kun je ook voor een kleur kiezen die hier goed bij past en hier accessoires bij doen in de trendy kleur.

Wat voor hoesje neem je?

Wat ook handig is om te bedenken, is wat voor soort hoesje het beste past bij jouw stijl. Een simpel siliconen hoesje ziet er vaak het mooiste uit, maar is niet altijd handig als je jouw telefoon regelmatig laat vallen, aangezien het je telefoon niet optimaal beschermt. Een book case hoesje kan ook erg mooi zijn, aangezien er vandaag de dag steeds meer merken zijn die hun eigen versie van zo’n hoesje produceren. Zo kun je zelfs mooie leren book case hoesjes vinden, of hoesjes met het logo van automerken zoals BMW of Mercedes. Heb je zelf een wat stoerdere kledingstijl? Dan past dit perfect! 

Vergelijkbare blogs