Hoe laat je zien dat je van haar houdt?
Fashion

Hoe laat je zien dat je van haar houdt?

Door

Als je heel erg van iemand houdt, kan het soms lastig zijn om dat goed te laten merken. Het voelt soms heel afgezaagd om simpelweg te zeggen: ik hou van jou. Gelukkig zijn er heel veel betere manieren om haar echt te laten voelen dat je van haar houdt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooi sieraad? De meeste vrouwen houden van mooie sieraden en zelfs voor vrouwen die niet van sieraden houden, is er heus iets moois te vinden. Je moet alleen weten waar je moet zoeken om iets te vinden waar je haar echt gelukkig mee kunt maken. Vandaar dat wij hier een aantal mogelijkheden op een rijtje zetten om het jou wat gemakkelijker te maken. 

Zeg het met sieraden

Al sinds mensenheugenis worden sieraden geschonken om te laten zien dat iemand heel veel voor de gever betekent. Je hoeft lang niet altijd een ring of een ketting te geven aan iemand. Je kunt ook voor een bijzonder horloge gaan. Met een horloge geef je niet alleen een heel mooi cadeau, het is ook nog eens heel praktisch. De drager weet altijd hoe laat het is en gedurende de hele dag kan zij aan jou denken. Houdt je geliefde niet van goud of zilver? Kijk dan eens of een smartwatch iets voor haar is. Er zijn vele mogelijkheden beschikbaar die allemaal heel goed gecombineerd kunnen worden met een sportieve outfit. Zo geef je niet alleen een mooi cadeau, maar ook een heel nuttig geschenk. 

Wil je een heel persoonlijk sieraad geven? 

Een sieraad geven is iets heel persoonlijks, maar je kunt het nog veel persoonlijker maken door maatwerk te kopen. Je kunt een van de zilveren sieraden laten voorzien van een mooie gravering. Denk hierbij aan de datum waarop jullie elkaar voor het eerst hebben gezien, de datum dat jullie getrouwd zijn of de datum van jullie eerste kus. Je kunt ook een sieraad laten maken met een naam, bijvoorbeeld de naam van jullie kinderen of jouw eigen naam. Er is heel veel mogelijk dus kijk even bij je leverancier om te zien wat deze allemaal voor je kan maken. 

Kun je geen keus maken? 

Niet alle sieraden vallen altijd in de smaak. Het kan voor de ontvanger heel ongemakkelijk worden wanneer je haar iets geeft dat echt niet bij haar smaak of stijl past. Mocht je er dus niet uitkomen, dan kun je haar ook altijd een bon geven. Met deze bon kan zij zelf haar eigen sieraden kopen. Dan weet je zeker dat zij met het sieraad thuiskomt dat zij graag wilde hebben. Maak het jezelf dus niet te lastig als je er niet uitkomt en informeer bij de leverancier van de sieraden of zij ook bonnen verkopen. Daarmee schiet je namelijk altijd in de roos.

Vergelijkbare blogs