Efficiënt afslanken door middel van cryolipolise
Beauty

Efficiënt afslanken door middel van cryolipolise

Door

Cryolipolise wint aan populariteit en dat is zeker en vast terecht. De door de universiteit van Harvard ontdekte methode, wordt wereldwijd toegepast en geeft zeer effectieve resultaten. Afslanken door middel van cryolipolise was nooit zo gemakkelijk. Door middel van cryolipolise of vetbevriezing worden de vetcellen door een behandeling op basis van kou aangepakt. Cryolipolise is betrouwbaar en een zeer veilige manier van afslanken waar geen operatie of enige verdoving bij komt kijken. De vetcellen worden op een gecontroleerde en koude manier gekoeld waardoor ze gaan kristalliseren. De vetcellen kristalliseren reeds bij een temperatuur van 4 graden Celsius. Het gevolg hiervan is dat de vetcellen op natuurlijke wijze uit het lichaam worden afgevoerd. 

Nooit meer diëten

Cryolipolise zorgt ervoor dat je niet onder het mes moet om er slanker uit te zien, je hoeft niet elk ingewikkeld dieet te doorlopen om toch maar een klein resultaat te zien. Cryolipolise is zo effectief dat je na een behandeling direct kunt verder gaan met je dagelijkse activiteiten. Het is bovendien een pijnloze behandeling waar je achteraf enkel de vruchten van plukt. Bovendien kan cryolipolise plaatselijk uitgevoerd worden, we gaan dus op zoek naar de lichaamsdelen die jij er strakker wilt laten uitzien. Cryolipolise werkt dus niet op het gehele lichaam, maar erg plaatselijk. Wil jij graag dat je buik er slanker en strakker uit ziet? Dan gaan we de cryolipolise toepassen op deze regio van het lichaam. Bovendien zie je het eindresultaat al na 2 maanden, bij een meerderheid van de personen zien we hier dat er een vetvermindering ontstaat van maar liefst 20 tot 40 procent. 

Wat moet je weten over een cryolipolise behandeling? 

Een cyrolipolise behandeling duurt gemiddeld 80 minuten, je kan het vergelijken met je 80 minuten in het zweet werken in de fitness, maar dan op een aangename manier. Het vetweefsel wordt maar liefst 50 minuten gekoeld voor een optimaal resultaat. U kan tijdens een behandeling gewoon ontspannen, de nodige mailtjes uitsturen of een boek lezen. Bovendien wordt er meestal op voorhand gevraagd waar de prioriteiten liggen en waar u graag aan zou willen werken. Je kan bijvoorbeeld ook verschillende zones op een dag plannen. Je lichaam heeft wel de nodige tijd nodig om de vetcellen af te voeren, het is dus niet mogelijk om kort na elkaar een behandeling in dezelfde zone te boeken. Wij raden aan meerdere behandelingen te laten uitvoeren voor een optimaal resultaat, dit zijn er een stuk of 3. Maar bij sommige is slechts een cryolipolise behandeling voldoende om het gewenste resultaat te bereiken. 

Cryolipolise dat is genieten van de voordelen

Slechts enkele weken na een eerste cryolipolise behandeling kan je de eerste resulaten verwachten. Die broek waar je al een tijdje niet meer inpaste, gaat in een keer terug dicht. De behandelde zones voelen steviger en spieren worden duidelijk zichtbaar. Wil je echt een geweldig resultaat zien, dit neem je waar na 3 maanden. Wel weten we na 2 maanden al of u een vervolgbehandeling nodig zou hebben. Bovendien is cryolipolise niet schadelijk voor het lichaam en een echte aanrader om effectief en efficiënt af te slanken.

Vergelijkbare blogs