De leukste moederdagcadeaus
Beauty

De leukste moederdagcadeaus

Door

Moeders zijn en blijven ontzettend belangrijk in ons leven. Als het goed is, laten jullie elkaar veel vaker dan eens per jaar merken hoeveel ze voor je betekent. Moederdag is echter dé dag bij uitstek om je moeder in het zonnetje te zetten en te verrassen met een passend Moederdag cadeau van My Jewellery. Het valt echter niet altijd mee om zoiets te vinden. In dit blog lees je een aantal tips voor zo’n lief geschenk, dat ook nog eens dagelijks bruikbaar is. Nieuwsgierig geworden? Lees vooral verder!

Voor altijd met elkaar verbonden

Als je moeder en jij echt heel close zijn, is het geven van een tweelingsieraad van My Jewellery een fantastisch idee. Er zijn sets met de mooiste armbanden, ringen en kettingen in tweevoud: één voor je moeder en één voor jou. Stel je haar gezicht voor als ze die twee armbanden in het mooie doosje ziet zitten. Behalve dat ze er fraai mee uitziet, zal je moeder de wetenschap dat ze hetzelfde draagt als jij ongetwijfeld waarderen! Mocht ze meerdere dochters hebben, dan is het helemaal bijzonder als je zus(sen) en jij én je moeder hetzelfde nemen.

Stilstaan bij háár geboorte

Als je moeder niet geboren was, was jij er ook niet geweest, daar is geen speld tussen te krijgen. Daarom kan een sieraad dat draait om haar geboortedag, voorletter of sterrenbeeld ook een heel leuk idee zijn. Er zijn tal van astrologische hangers voor aan een kettinkje verkrijgbaar en ook kun je haar geboortedatum (en die van jezelf?) aan de achterkant laten graveren, hoe origineel is dat? Of wat dacht je van een mooie voorletter? Die zijn er in het zilver of goud, mét of zonder extra versieringen, dus helemaal af te stemmen op jouw moeders voorkeur.

Als je moeder niet van sieraden houdt

Ook als je een moeder hebt die geen fan is van sieraden, kun je haar met een Moederdag cadeau verrassen waar ze blij mee is. Er zijn bijvoorbeeld geweldige, bloemrijke tassen die ze mee kan nemen als ze gaat shoppen. Die is eventueel te combineren met een bijpassend bloesje, voor als ze dol is op fashion. Ook kun je haar verwennen met lekkere beauty-producten, zoals een zalig parfum of giftbox met haar favoriete luchtje.

Aandacht blijft het mooiste cadeau

Los van welk Moederdag cadeau je uitkiest, het allerbelangrijkste blijft dat je het als het even kan persoonlijk aan je moeder gaat geven. Na twee jaar met lockdowns en Coronamaatregelen zal ze je komst nog meer waarderen dan in de jaren daarvoor. Als uit wat je meebrengt dan ook nog blijkt dat je aandacht hebt besteed aan waar je haar het grootste plezier mee doet, kan deze Moederdag zeker weten niet meer stuk!

Vergelijkbare blogs