Lifestyle

New in | Oozoo, Estée Lauder en Clinique

Door

In de Photo Diary van afgelopen maandag kon je al lezen dat ik wat leuke dingen geshopt had afgelopen weekend. Zo kocht ik een aantal producten van Make-up Revolution die sinds kort verkrijgbaar is in enkele filialen van Etos, sloeg ik mijn slag bij een drogist die gaat sluiten en kocht ik een nieuw horloge van mijn favoriete merk. Kijk je mee?

Ken je dat, dat je helemaal niet de intentie hebt om te shoppen, maar dat je per ongeluk allemaal leuke dingen tegenkomt? Ik ben wel wat selectiever geworden in het kopen van producten en dingen, ik koop het als ik het ècht mooi vind en ik het ook daadwerkelijk zal gaan gebruiken.

Mijn vriend woont in Neede, waar een Etos zit die sinds kort Make-up Revolution verkoopt. Ik nam even een kijkje, maar kwam tot de conclusie dat de producten veel duurder zijn dan wanneer ik het online bestel op de Britse webshop. Ik kocht daarom maar 2 producten van het merk; een mooie blush en een basic lipstick omdat ik die vergeten was mee te nemen dat weekend, hihi

Etos

Etos Make-up Fixing Spray – €4,99
Volgens de verkoopster is dit een top product! Mijn huidige fixing spray van Make-up Revolution raakt bijna op, dus ik was op zoek naar een vervanger. De spray van MUR kost in Nederland 10 euro, wat echt veel duurder is dan op internet. Ik kocht daarom de nieuwe fixing spray van Etos, ik ben benieuwd!

Essie | With the band – €5,00

Deze kleur van Essie komt uit de wintercollectie en toen deze uit kwam, greep ik gigantisch mis. Mijn geluk kon niet op toen ik het lakje afgelopen weekend zag liggen in de Etos.. mèt 50% korting. Whoehoe!

Make-up Revolution lipstick | Treat – €1,99

Ik vergeet wel eens vaker een lipstick mee te nemen als ik een weekend weg ben, zo ook afgelopen weekend. Een goede reden om een nieuwe te kopen, vond ik. Ik koos voor kleur Treat, een hele draagbare kleur voor overdag.

Make-up Revolution blush | Make Love Instead – €5,49

Ik ben gek op gebakken blushes en al helemaal als deze een prachtige glans bevat. Ook houd ik van perzikkleurige blushes, dus deze blush van MUR moest ik hebben! Ik heb er een aantal andere kleuren van en ik vind ze heel erg fijn.

Pour Vous

In Haaksbergen zit een drogist, Pour Vous. Deze winkel gaat sluiten, dus alle producten zijn flink in de korting. Een tijd geleden scoorde ik daar al een lipstick en een bbcream van Estée Lauder met 40% korting. Afgelopen weekend liepen we weer de winkel binnen en scoorde ik nog twee producten. Dit keer met 50% korting!

Estée Lauder Pure Color Envy Shine lipstick | 320 Surreal Sun – €16,00

Het Estée Lauder schap was zowat leeggeroofd, er lagen nog maar enkele producten. Er stonden nog 2 lipsticks; Desirable, wat één van mijn favo lipsticks is, en Surreal Sun. Ik swatchte de tester op mijn huid, wauw! Zonder twijfel rekende ik deze lipstick af, want wat is hij mooi! Hier schrijf ik binnenkort een review over.

Clinique Chubby eyeshadow stick | 07 Pink & Plenty – €10,00
Even dacht ik dat het een lipstick was, maar al snel werd me duidelijk dat het om een oogschaduw-stick ging. Eerlijk is eerlijk, ik ben er niet zo dol op. Maar toen ik het product swatchte op mijn hand en daarna uitveegde, ontstond er een prachtige, zachtroze kleur met een rose gold glans. Yes, die moest ik hebben! Misschien niet om te gebruiken als een oogschaduw, maar wel als een blush/highlighter. Ook hier schrijf ik binnenkort een review over.

Sisters

In Haaksbergen zit een klein sieraden en accessoire winkeltje, gerund door gezellige dames. Ik weet dat ze daar Oozoo verkopen, het horlogemerk waar ik echt gek op ben. Met hulp van Jeroen zocht ik een mooi modelletje uit en was ik een horloge rijker!

Oozoo horloge – €39,95
Ik was al een tijd op zoek naar een horloge met een zilveren klok. Ik had al 2 horloges van het merk, maar beide hebben een rosé gouden klok. Heel mooi natuurlijk, maar het past niet bij elke outfit. Het horloge heeft een oudroze kleur bandje, wat ik ook erg mooi vind. Een nieuwe aanwinst voor de collectie!

Heb jij de afgelopen tijd nog wat leuks geshopt? 

Liefs, Daniella

Vergelijkbare blogs