Vakantierooster & vloggen op vakantie?


vakantieplanning

Morgen is het zover, dan ga ik op vakantie naar Tunesië! In dit artikel heb je kunnen lezen waar we naartoe gaan en ik heb er zóveel zin in! De afgelopen ben ik achter de schermen zo ontzettend druk geweest, want mijn blog moet natuurlijk gewoon door gaan terwijl ik weg ben! Ik moet zeggen dat ik er als een berg tegenop zag om zoveel artikelen te schrijven voor die 15 dagen en ik zat ook best met mijn handen in het haar. Gelukkig merkten lieve blogvriendinnetjes dit en ze wilden mij helpen met artikelen schrijven. Zo lief! Zo heb ik al 5 artikelen klaar kunnen zetten dankzij hun, een pak van mijn hart!

Ik ga dus morgenavond (zaterdag) naar schiphol, dus vanaf dan begint mijn vakantie. Op mijn blog veranderd er eigenlijk helemaal niks, behalve dan de Photo Diary op maandag. Na mijn vakantie zal er dan een vakantie-special komen, of course. Toch leek het me handig om jullie even een vakantierooster te delen, zodat jullie weten waar jullie aan toe zijn de komende weken. En op die manier weten jullie ook op welke dagen jullie een gastartikel kunnen verwachten van Priscilla, Melissa, Esther, Esther 2 (hihi) en Elise.

Week 24 (8 t/m 14 juni)

– Op woensdag, vrijdag en komt er een normaal artikel van mijzelf.

– Op dinsdag een artikel van Priscilla en op donderdag een artikel van Melissa.

– Op zaterdag komt er een video online.

Week 25 (15 t/m  21 juni)

– Op woensdag een artikel van mijzelf.

– Op dinsdag een artikel van Esther, op donderdag een artikel van een andere Esther en op vrijdag van Elise.

– Op zaterdag komt er een video online.

Op zondag 21 juni kom ik ’s middags weer thuis, dus dan begin het normale leventje weer, haha! Hopelijk vinden jullie dit rooster wat!

IMG_9984

Ik heb er héél lang over nagedacht en heb er met veel mensen over gepraat. Ik was sowieso van plan om te gaan filmen op vakantie, of het nu elke dag is of een compilatievideo van de gehele vakantie. Ik heb er veel over gepraat en heb vooral mezelf afgevraagd hoe ìk het zou vinden om elke dag te vloggen op vakantie. Mijn antwoord was al snel duidelijk: JA! Het lijkt me geweldig leuk om elke dag te vloggen, om dit vervolgens later weer terug te zien. Ik ga het gewoon proberen!

Ik ga samen met mijn vriend op vakantie en hij heeft het niet zo op camera’s. Ik kan hem natuurlijk moeilijk dwingen om voor de camera te kletsen en dit verwacht ik ook helemaal niet van hem. Het is uiteindelijk mijn dingetje, maar hij zal vast en zeker wel te zien zijn in de vlogs. Hoe het allemaal zal gaan verlopen op vakantie, ik heb geen idee. Ik neem mijn vlogcamera gewoon mee en we’ll see! Hopelijk vinden jullie dit leuk! 🙂 De vlogs zullen pas online komen nadat ik terugkom van vakantie. Ik neem wel mijn laptop mee om de bestanden elke dag over te zetten, maar ik ga niet ‘werken’ op mijn vakantie. De vlogs zullen pas na 21 juni online komen, maar dat horen jullie vanzelf natuurlijk.

Laat me weten wat jullie van het idee vinden! 😉

Liefs, Daniella