Utsukusy Bijin Vivifing Face Mask


IMG_6591

Het salonmerk Utsukusy was tot kort geleden een onbekend merk voor mij. Ik heb een aantal keren wat producten mogen testen van het merk en ben sindsdien verkocht! Dit keer mocht ik een gezichtsmasker testen, de Bijin Vivifing Face Mask. En ik kan je vertellen, hij is heerlijk!

IMG_6595

IMG_6599

De Bijin Vivifing Face mask is een regenererend en verstevigend masker, ontworpen met een hoge concentratie voedingstoffen. Het verstevigt de onderste huidlagen, en versnelt het regeneratievermogen van de cellen. Het herstelt ook een beschadigde huid en brengt de huid opnieuw in balans.

Tevens is het een verlevendigend masker, het brengt doorbloeding en kleur in de huid, maar kalmeert ook tegelijkertijd. Het is een ideaal masker als je er extra fris uit wil zien als je bijvoorbeeld naar een feestje gaat.

De verpakking is groot, dus je kunt er een hele poos mee doen. De tube heeft een inhoud van 200 ml.

IMG_6598

Ingrediëntenlijst

 • Aqua
 • Kaolin
 • Titanium dioxide
 • Bentonite
 • Propylene Glycol
 • Bisabolol
 • Calendula officinalis extract
 • Chamomilla recutita extract
 • Dichlorobenzyl alcohol
 • 2-Bromo-2-nitropropane-1,3-diol
 • Parfum
 • Coumarin

In het masker zitten veel goede en natuurlijke ingrediënten, zoals kleisoorten, mineralen, glycerine en bloemenextracten.

IMG_6600

De verpakking is makkelijk in gebruik, precies zoals ik zou willen bij een gezichtsmasker. De tube ligt makkelijk in de hand en het dopje is goed afsluitbaar.

IMG_6601

De geur van dit masker is hemels! Ik ben altijd al enthousiast geweest over de geur van de Utsukusy producten die ik getest heb, maar ook dit masker is heerlijk geurend. Het is voor mij een herkenbare geur geworden en ik geniet ervan als ik het masker aan het gebruiken ben. De geur is moeilijk te omschrijven, maar het is een schone, bloemige geur.

De substantie van het masker is lekker dik, daar houd ik van! Het brengt makkelijk aan op de huid en je voelt dat het iets met je huid doet.

IMG_6908

Ik gebruik één of twee keer in de week een gezichtsmasker, dit werkt voor mijn huid het beste. Dit masker breng je aan boven op je serum en crème, zodat alle voedingstoffen uit deze producten door het masker in de huid geduwd worden. De maskers zijn namelijk zo ontworpen dat ze een hoge concentratie voedingstoffen bevatten en dat ze de voedingstoffen uit de crème je huid in werken.

Voor je het masker aan brengt, moet je dus een dikke laag crème op je gereinigde huid aanbrengen. Hierna komt een laagje masker. Deze werkt al na 5 minuten, maar als je meer tijd hebt, laat hem dan lekker langer zitten. Dit werkt veel effectiever! Ik breng een masker meestal een half uur voordat ik ga douchen aan en spoel dit dan daar af.

IMG_6909

Na een tijdje wordt het masker lekker hard op je huid. Dit vind ik zo’n fijn gevoel! Mijn gezicht staat helemaal strak, maar ik voel gewoon dat het masker mijn huid door dringt. Het voelt heel erg fijn aan, een genietmomentje voor mijzelf! Na een half uur komt het allerleukste moment, mijn gezicht in alle plooien trekken zodat het masker begint te scheuren. Dat gevoel is overheerlijk! Daarna spoel ik het masker af onder de douche en voelt mijn gezicht weer als nieuw.

IMG_6599

Het Utsukusy Bijin Vivifing Face Mask is online te koop en je betaalt €49,00 voor een grote tube van 200 ml. Het is niet goedkoop, maar je betaalt wel voor een kwalitatief goed salon masker met de juiste ingrediënten. Ik ben in elk geval groot fan van dit masker!

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’