Lifestyle Uncategorized

Producten opgemaakt | maart, april & mei

By

Het laatste ‘opgemaakt’ artikel was in februari, dus ik vond dat het wel weer eens hoog tijd werd voor een nieuwe! Ik probeer maandelijks zo’n artikel te schrijven, maar de hoeveelheid producten die ik maandelijks op maak verschilt enorm. Het mandje is nu helemaal vol, dus ik ga je vertellen welke producten ik zoal opgemaakt heb de afgelopen tijd en wat ik ervan vond.

 

 

Balea ‘Cool Blossom’ showergel
Douchegels van Balea zijn hemels. Ik gebruik ze ontzettend graag en de geuren zijn verrukkelijk. Deze versie ruikt lekker fris door de bloedsinaasappel, een lekkere zomerse douchegel!

Balea ‘Melone’ showergel

Dit is by far mijn favoriete douchegel van Balea en ook die van Jeroen. De zoete geur van meloen komt je tegemoet, maar ergens is hij ook weer fris.

The Body Shop ‘Shea’ showercream
Deze cream voor onder de douche is verrukkelijk. Ik benoemde deze showergel al eens in een favorieten video en dat is hij nog steeds. Het product is heerlijk romig en ik houd sowieso van de geur van shea!

Yves Rocher ‘Mango Koriander’ showergel
Een tijdje terug schreef ik al een artikel over deze douchegel van Yves Rocher. En lekker dat hij is! Jeroen heeft ‘m ook met veel plezier gebruikt. Het is een grote fles, dus je kunt er wel even mee vooruit

Balea ‘Cool Blossom’ showergel
Douchegels van Balea zijn hemels. Ik gebruik ze ontzettend graag en de geuren zijn verrukkelijk. Deze versie ruikt lekker fris door de bloedsinaasappel, een lekkere zomerse douchegel!

Balea ‘Melone’ showergel

Dit is by far mijn favoriete douchegel van Balea en ook die van Jeroen. De zoete geur van meloen komt je tegemoet, maar ergens is hij ook weer fris.

The Body Shop ‘Shea’ showercream
Deze cream voor onder de douche is verrukkelijk. Ik benoemde deze showergel al eens in een favorieten video en dat is hij nog steeds. Het product is heerlijk romig en ik houd sowieso van de geur van shea!

Yves Rocher ‘Mango Koriander’ showergel
Een tijdje terug schreef ik al een artikel over deze douchegel van Yves Rocher. En lekker dat hij is! Jeroen heeft ‘m ook met veel plezier gebruikt. Het is een grote fles, dus je kunt er wel even mee vooruit

Balea Micellair Water (zonder parfum)

Sinds ik dit product heb ontdekt van Balea, kan ik niet meer zonder. Die van Garnier blijft nog altijd het beste, maar die is wel wat duurder. Ik koop ze nog wel eens met een 1+1 actie, maar anders ga ik voor die van Balea. Werkt net zo goed, maar is iets vriendelijker voor mijn portemonnee.

Philosophy Purity

Ik heb door de jaren heen veel gezichtsreinigers geprobeerd, maar deze van Philosophy werkt voor mij het beste. Het goedje is niet goedkoop, dus ik houd aanbiedingen altijd scherp in de gaten. Daarnaast doe ik wel lang met zo’n grote fles, dus hij is wel zuinig in gebruik!

Balea Aqua Serum
Ik begreep nooit goed waar een serum goed voor was. Tot ik een huidanalyse kreeg en mij werd verteld dat dit wel goed zou zijn voor mijn huid, voor de vochtgehalte. Serums maken mijn huid juist vet, maar deze van Balea gelukkig niet. De substantie is heel luchtig, voelt fris aan en trekt snel in de huid. Ik gebruik het elke dag onder mijn dagcrème.

The Body Shop Drops of Youth Cream

Een tijd terug testte ik deze dagcrème uit en ik bleef het gebruiken omdat ik ‘m echt fijn vind. De substantie is heel luchtig en wat mousse-achtig en dit voelt heel erg fijn op de huid. Daarnaast reageerde mijn huid er goed op en kreeg ik er geen puistjes van.

Kruidvat Nail & Glue Remover

Veruit de beste nagellakremover die ik ken! Hij verwijdert nagellak in een handomdraai en ook speciale lakjes en glitters gaan snel weg. Ik gebruik deze remover al tijden en ik gebruik niet anders.

Dove Invisible Dry Deodorant

Ik kan mij niet voorstellen dat ik maar één fles deodorant heb opgemaakt in de afgelopen maanden. Waarschijnlijk zijn de andere flessen al in de prullenbak beland, hihi. Ik gebruik in elk geval altijd deze van Dove, die vind ik erg fijn en hij werkt fantastisch!

Yankee Candle ‘Clean Cotton’ wax tart
Ik ben fan van Yankee Candle en dit is mijn favoriete geur aller tijden. Ik houd van cotton geuren en deze van Yankee is echt hemels. Ik moet er echt eens een grote kaars van bestellen!

DM Ebelin Wattenschijfjes

Wattenschijfjes, wat valt daar over te vertellen. Ik gebruik ze om mijn make-up te verwijderen en deze doen dit prima. Niks op aan te merken!

Action (kleine) Wattenschijfjes

De wattenschijfjes van Action zijn inmiddels bekend. Ze zijn super goedkoop, maar werken als de beste!

Balea Micellair Water Reinigingsdoekjes
Een tijdje geleden kwam ik deze reinigingsdoekjes tegen in de DM. Doekjes met micellair water erin? Dat moest ik gaan proberen. Ze werken fantastisch! Ze verwijderen zelfs mijn waterproof make-up en mijn huid voelt daarna ook schoon aan. Met een lotion haal ik nog wat restjes weg, maar ook dit is bijna niet meer nodig. Ik gebruik de doekjes niet elke dag, maar voor het geval ik mijn make-up snel wil verwijderen.

Prada Candy EDP
Het zat eraan te komen dat dit geurtje op zou raken, maar het is nu eindelijk zo ver. Ergens wel jammer, want ik vond de geur heerlijk. Misschien dat ik ‘m in de toekomst opnieuw koop. Eerst mijn andere 30 geuren maar eens opmaken, hihi.

Trind Nail Repair Natural
Wat betreft nagelverzorging is Trind the best en met name de Nail Repair Natural. Mijn nagels zijn enorm opgeknapt dankzij dit goedje. Ik breng het aan op ‘tussendoor-dagen’, maar ook als een basecoat onder een kleurtje.

Catrice Ultra Stay Gel & Shine Base Coat

Naast het lakje van Trind, is deze van Catrice ook groot favoriet. Ik gebruik deze in combinatie met de topcoat van hetzelfde soort en dit werkt super goed. Mijn nagellak blijft hierdoor veel langer zitten dan normaal.

MAC ‘Painterly’ Paint pot

Wat báálde ik dat dit product op raakte, want ik kan niet zonder! Ik heb een tijdje een Color Tattoo van Maybelline gebruikt nadat die van MAC op raakte, maar toch begon ik Painterly weer te missen. Ik heb inmiddels een vervanger gekocht en ik ben er nu alweer blij mee! Ik gebruik het als een oogschaduwbasis, maar ook wanneer ik geen oogschaduw draag om mijn ooglid egaal te maken.

Catrice Liquid Camouflage Concealer

Ik heb alleen maar favoriete producten opgemaakt, maar dat is ergens ook logisch natuurlijk. Deze concealer vind ik fantastisch. Hij is licht genoeg, dekt goed en zit de hele dag goed op z’n plek.

Miss Sporty Pump up Booster 24h Waterproof Eyeliner

Deze eyeliner kennen jullie inmiddels vast wel. Ik gebruik deze al jaren en hij blijft favoriet. Hij brengt fijn aan, is mooi zwart en blijft de hele dag goed zitten.

You may also like