Persoonlijk

Photo Diary 2015 ♥ December #1

Door

Welkom december! Oh, wat houd ik van deze laatste maand van het jaar! Jeroen en ik tellen de dagen af tot All You Need is Love op kerstavond, ik verheug me al op de kerstbrunches en ik ruik de oliebollen al van oudejaarsavond. Wat mij betreft mag deze maand langer duren dan 31 dagen! De eerste week van december verliep alleen niet zo vlekkeloos. De week startte normaal, maar halverwege de week begon ik ziek te worden. Toch heb ik veel foto’s gemaakt afgelopen week, kijk je mee?

Maandag was mijn vrije dag die ik volop besteedde aan het fotograferen en artikelen schrijven. Een heerlijk gevoel om nieuwe producten eindelijk te kunnen gebruiken!

Ook nam ik eens de tijd om mijn kwasten te wassen. Eerlijk, hoe vaak doen jullie dit? Ik doe het echt te weinig, dus ik probeer mezelf voor te nemen dit elke week te doen.

Ik kocht een nieuwe houder voor mijn lipsticks. Ik had 2 kleinere houders op mijn bureau staan, waar ik me kapot aan ergerde. Ik wilde gewoon graag één grote hebben waar alles in past. In deze houder passen 40 lipsticks. Ik kan ‘m niet geheel vullen met MAC, dus vandaar dat er ook anderen achter staan. Maar geloof me, deze houder komt nog wel vol te staan met lipsticks van MAC, hihi. Ik kocht de houder bij deze verkoper voor zo’n 7 dollar.

Ik maakte me op met o.a deze mooie producten van MAC. Het oogschaduwpalette gebruik ik echt te weinig. Ik betrap mezelf erop dat ik vaak dezelfde kleuren gebruik. Tijd om eens andere looks te ontdekken!

Op dinsdag ging ik even na werktijd kijken bij het Kruidvat of de kerstcollectie al in de schappen lag. Gelukkig was Marloes al zo lief geweest om wat dingen voor mij te scoren eerder die dag, voor het geval alles al leeggeroofd was. Ik heb de 4 kleuren nagellak, een lipstick en de highlighter. Zouden jullie hier nog een review van willen lezen?

Dinsdagavond speelde ik eventjes Sims 4. Wat een heerlijk spel, ik ben groot fan! Ik heb alles origineel, van Sims 1 t/m Sims 4. I love it! Nog meer Sims liefhebbers hier?

Woensdag overdag voelde ik me al niet zo fit, maar ik ben wel gewoon gaan werken. Toch kon ik mijn aandacht er niet echt bijhouden en aangezien ik bij de Wehkamp met financiële zaken bezig ben, is dat toch wel belangrijk. Ik kwam de dag door met wat aspirines en veel water, maar ’s avonds kakte ik in elkaar. Die nacht was het helemaal drama, ik heb elk uur van de klok gezien. Ik was zelfs zo klaarwakker dat ik mijn ellende heb kunnen snappen, haha.

Donderdagmorgen heb ik me ziek gemeld, iets wat ik eigenlijk niet zo snel doe. Ik voelde me zwakjes, had natuurlijk weinig slaap gehad en mijn hele hoofd zat vol door de verkoudheid. Ik voelde me gewoon: mweh. Ik bracht de dag grotendeels door in bed met afleveringen op Netflix. Wat kun je ook anders?

Ik zag al op tegen de nacht, ik hoopte echt dat ik iets meer uur zou kunnen slapen. Ik legde water en een frisse inhaler voor mijn verstopte neus klaar. Gelukkig sliep ik deze nacht beter!

Toch bleef ik vrijdag nog een dag thuis, zodat ik goed uit kon zieken. Ik sprong lekker lang onder de douche met Snow Fairy van Lush. Deze fles is nog van vorig jaar en omdat ik er vorig jaar zo zuinig mee gedaan heb, heb ik er nu nog veel in zitten. Genieten geblazen!

Wat is jullie meest gebruikte lipstick? Van alle lipsticks is dat voor mij Hey Nude van Catrice, maar als ik kijk naar mijn MAC lipsticks, dan is kleur Angel het meest gebruikt. Grappig, want deze kleur pak ik momenteel niet zo vaak meer!

Vorig weekend had ik een prachtige ring gezien bij de Kijkshop, maar mijn maat was jammer genoeg uitverkocht. Op internet was hij nog wel verkrijgbaar, dus kocht ik ‘m online. Ik ben er zo blij mee! Ik kreeg al vragen of Jeroen op de knieën was gegaan voor me. Nee, helaas. 😉

Hoewel ik nog niet helemaal fit was, kwam Jeroen toch vrijdagavond bij me. Ik voelde me daardoor gelukkig weer wat beter! Zaterdagmorgen deden we lekker rustig aan. We sliepen uit, bakten een cheesecake en speelden een aantal potjes Jokeren.

Ik was al een paar dagen niet buiten de deur geweest, dus besloten we zaterdagmiddag even door de stad te lopen. Even een frisse neus halen! Een spiegelselfie kon natuurlijk niet ontbreken terwijl Jeroen een jeans aan het passen was, hihi.

We dronken lekkere warme chocolademelk, want koud dat het buiten was!

’s Avonds was het natuurlijk pakjesavond. Gezellig! Ik kreeg een bruisbal, geurkaars, theeglas met thee, een dienblad met leuke frutsels en natuurlijk een chocoladeletter.

Baktalent Jeroen was weer in de keuken geweest, ik heb ‘m natuurlijk wel geassisteerd. We maakten een pepernoten cheesecake. Yum! Jeroen kwam met het idee om af en toe een recept te plaatsen op mijn blog. Wat vinden jullie van dit idee?

Lekker brunchen op de zondagmorgen!

Ik wilde eigenlijk make-up loos door de dag gaan, maar toen besloten we toch nog de deur uit te gaan. Ik smeerde dus toch even snel wat op mijn gezicht. Niet omdat ik niet zonder make-up naar buiten durf, maar omdat ik me dan iets minder als een walking zombie voel, hihi.

Jeroen houdt niet zo van foto’s, ghehe. Nee, nu lieg ik. Maar ik ben soms wat perfectionistisch, waardoor we zo 20 selfies verder zijn. Tja, dan ga je vanzelf zo’n gezicht trekken. ‘Nu is het wel klaar, schat’. 😉

Heerlijk gewandeld samen!

De rest van de middag zijn we super crea-bea bezig geweest. We maakten van die pompon van wol. Heerlijk bezigheidje, we waren een paar uur zoet.

Fijne week allemaal!

Liefs, Daniella

Vergelijkbare blogs