Bodymists | Bruno Banani en Mexx


Bodymists | Bruno Banani en Mexx

De geuren van Bruno Banani en Mexx kennen jullie ongetwijfeld wel, ik gebruikte ze in mijn jongere jaren elke dag en was er gek op! En nog steeds zijn het heerlijke geuren om te dragen, omdat ze lekker makkelijk en gangbaar zijn. Het leuke nieuwtje is dat er bodymists uitgebracht zijn van deze bekende geuren van Bruno Banani, Mexx en Guess. De flacons zijn makkelijk mee te nemen om je gedurende de dag bij te sprayen met een lekkere geur. Ik zal je er meer over vertellen!

Read the rest of this entry »


Photo Diary #48 | Sushi eten en voor het eerst acryl nagels laten zetten!

Goedemorgen! Tijd voor een nieuwe Photo Diary van de afgelopen paar weken. Ik ben nog steeds in dubio of ik de Diary nu eens de twee weken ga plaatsen, of toch wel elke week zoals jullie van me gewend zijn. Alleen zullen er dan minder foto’s per week te zien zijn. Dilemma! Dus ik hoor graag wat jullie graag zien. Laten we maar snel verder gaan naar de foto’s van deze Diary!

Read the rest of this entry »


Blux Box Unboxing + WINACTIE!

Hoi! Long time no see! Maar ik ben er weer, back to reality! Om te beginnen met een unboxing van de Blux Box. Deze had ik al een tijd in huis liggen, dus heel actueel is hij niet meer. Maar.. ik heb wel wat leuks voor jullie! Ik mag namelijk 2 van deze boxen weggeven aan een van jullie! Na het unboxen zal ik jullie hier meer over vertellen. Op naar de unboxing!

Read the rest of this entry »


Photo Diary #47 | Gezelligheid met de Feestdagen en véél lekker eten!

Gelukkig nieuwjaar allemaal! 🙂 Hoewel we al een aantal dagen in 2018 zitten, neem ik jullie toch nog even mee terug in de tijd. De laatste twee weken van december waren ongelooflijk druk. Op mijn werk draaide ik extra uren door de drukte en er stonden natuurlijk veel gezellige dagen op de planning met de feestdagen. Lees je mee?

Read the rest of this entry »


Gezellige vriendinnen middag met Kneipp

Vorig weekend kwamen de meiden langs bij mij thuis, iets wat we wel vaker doen. Hoewel we uit alle hoeken van ons land komen, maken we er tijd voor vrij om lekker bij te kletsen of om iets te doen eens in de zoveel tijd. Zo ook vorige week zaterdag. Ik was benaderd door Kneipp om een gezellige vriendinnen middag te plannen, waar we natuurlijk geen nee op konden zeggen! Zo kregen we allemaal lekkere goodies om mee te kunnen smeren en kwam er ook een masseuse langs voor een relax-moment met de producten. Het was een heerlijke middag en in dit artikel zal ik je een sfeer impressie geven met foto’s en uitleg. Lees je mee?

Read the rest of this entry »


Last minute Kerst-shoppen: Cadeautips voor mannen!

De Kerstdagen staan bijna voor de deur, heb jij alles al in huis? Nog niet, no stress! Ik heb namelijk last-minute cadeautips voor jullie. Voor vrouwen is het meestal niet moeilijk om iets te bedenken, dus dit artikel zal in teken staan van onze mannen. Maar eh.. de meeste producten/artikelen kunnen wij vrouwen ook gerust gebruiken hoor! Benieuwd welke tips ik voor je heb? Lees dan snel verder!

Read the rest of this entry »


Photo Diary #46 | Sneeuwprut en een gezellig Kneipp verwen-dagje!

Goedemorgen! Het is weer maandag, tijd voor een gloednieuwe Diary! Afgelopen week was een druk weekje waarin vanalles gebeurde. Zo hadden we te maken met veel winterse buien, had ik druk werkweekje en had ik een gezellig weekend met de meiden. Lees je weer mee?

Read the rest of this entry »


Photo Diary #45 | Sinterkerst, leuke perspakketjes en sneeuw!

Goedemorgen! Het is jullie vast opgevallen dat er vorige week geen Photo Diary online kwam. Ik zat namelijk in dubio; ik had die week nauwelijks foto’s gemaakt en dan zou het wel een hele korte Diary worden. Dus toen besloot ik om het een week over te slaan, zodat de Diary deze week iets langer zou worden omdat er 2 weken gecombineerd is. De afgelopen weken vierden we SinterKerst met de familie, had ik een Apple training op het werk en werd het echt winters weer! Lees je mee?

Read the rest of this entry »


Katy Perry’s INDI Eau de Parfum

Indi, de nieuwste geur die Katy Perry uitbracht in beautyland. Nu vind ik de geuren van Katy altijd vrij zoet, niet helemaal mijn smaak. Maar toch raakte ik nieuwsgierig naar deze nieuwe geur! Het belooft een unieke, verleidelijke muskusgeur te zijn. Precies waar ik van houd. In deze review zal ik meer vertellen over de gedachte achter deze geur en de geurnoten. Lees je mee?

Read the rest of this entry »


Andrélon Ochtend Boost Doucheschuim

Een doucheschuim van Andrélon? Ja, dat was ook mijn eerste reactie! Andrélon staat natuurlijk bekend om haar haarproducten, dus ik stond er wel even van te kijken toen er 3 doucheschuims werden bezorgd. Ik kon niet wachten om ze te testen, want ze zien er veelbelovend uit en de geuren zijn heerlijk! Lees snel verder!

Read the rest of this entry »

Volg mij via:

CategorieënFacebookYouTube


Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Review