Zoeva Cocoa Blend Eyeshadow Palette

IMG_2495

Een mooi oogschaduwpalette met prachtige kleuren, daar kun je me altijd blij mee maken. Dankzij Marloes maakte ik kennis met de palettes van Zoeva, want eerlijk, ik had me er nog nooit zo in verdiept. Shame on me, want ze zijn geweldig! Maak kennis met mijn eerste oogschaduwpalette van Zoeva: Cocoa Blend.

IMG_2483

IMG_2484

Zoeva is een leuk merk. Ik gebruik een aantal oogschaduwkwasten van het merk, maar daar is het altijd bij gebleven. Misschien komt het omdat je het merk niet in de winkels kunt kopen, maar alleen online. Echt budget is het merk niet, maar ik vind de producten ook niet schrikbarend duur. Ik had dit palette al bij Marloes thuis gezien en ik werd overtuigd.

Zoeva heeft meerdere oogschaduwpalettes, maar Cocoa Blend leek mij het mooist. Ook vond ik palette Rose Golden prachtig, deze heb ik inmiddels ook gekocht en hier schrijf ik binnenkort over. Wat ik zo fijn vind aan het het palette, is in eerste instantie het formaat. Hij is heel dun, niet al te groot en het weegt bijna niks. Daarnaast ziet hij er ook super leuk uit! Elk palette heeft een ander printje, zo kun je ze ook makkelijk uit elkaar halen.

IMG_2489

IMG_2490

De inhoud is natuurlijk het allermooist. Zijn de kleuren niet prachtig? Het is een mooie mengeling van zowel shimmery als matte kleuren, daar ben ik meteen al blij mee. Mijn ogen vielen meteen op een aantal mooie kleuren waarvan ik meteen wist dat ze groot favoriet zouden worden. Ik vind het ook leuk dat de oogschaduws namen hebben, dat geeft toch het beetje extra’s aan een oogschaduwpalette!

Het palette heet Cocoa Blend, wat letterlijk een mix met chocola is. Dit zie je ook terug in de kleurkeuze in het palette. Veel bruintinten (love it!) met daarnaast een aantal lichte en donkere kleuren om de look mee af te maken.

IMG_2498

IMG_2501

Ik was nog geen oogschaduw van Zoeva gewend, dus ik was super nieuwsgierig naar het pigment. In één woord: geweldig! Zelfs de matte kleuren geven super veel kleur af, zelfs de allerlichtste crèmekleur. Shimmery kleuren hebben meestal meer pigment en dat is nu ook goed te zien. De glans spat ervan af!

IMG_2524 - kopieIMG_2525 - kopie - kopie

Ik kon het niet laten om de bruintinten te gebruiken voor de ooglook. Ik wilde dolgraag kleur Sweeter End (tweede kleur van de bovenste rij) proberen. Dit in combinatie met Pure Ganache (eerste van onder). De look maakte ik af met een aantal donkere kleuren. Ik heb vooral veel gemixt met meerdere kleuren.

IMG_2527

Ik ben gróót fan van vloeibare, zwarte eyeliner en het liefst met een wing. Ik vind mijn ogen kaal zonder eyeliner, maar nadat ik deze look gemaakt heb, vind ik het eigenlijk ook wel mooi zonder! Ik heb een soort van eyeliner gecreëerd met de donkerste oogschaduw uit het palette, waardoor de ooglook helemaal compleet is. Mijn bruin/groene ogen komt op deze manier wel veel meer tot z’n recht, vinden jullie niet? Ik ga deze ooglook zeker onthouden!

De oogschaduws zijn zacht en soms korrelig, maar ik heb er verder geen last van. Het pigment is geweldig en dit komt ook zo over op het ooglid. Ik ben nu al groot fan van dit palette, ik ben nu al benieuwd hoe het Rose Golden palette zal zijn op mijn ogen, hihi.

IMG_2496

Zoeva is o.a te koop op de webshop van Douglas. Dit palette kost daar €18,95, maar je betaalt geen verzendkosten. Ideaal!

Heb jij ook palettes van Zoeva?

Liefs, Leonie

 

11 Responses to “Zoeva Cocoa Blend Eyeshadow Palette”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube