Ziaja Manuka Tree

Ben jij al bekend met het Poolse merk Ziaja? Er komen wel eens producten van het merk voorbij in de welbekende maandelijkse beautyboxen, dus ik kende het al wel. Ik mocht een aantal producten van hun collectie uittesten en ik koos voor producten uit de Manuka Tree lijn, waar ik al eerder wat van geprobeerd had. In dit artikel vertel ik je alles hierover!

Ziaja is een Pools merk en in 1989 opgericht. Het merk is nu wereldwijd te koop en in Nederland is nu één winkel gevestigd in Den Haar die de producten fysiek verkoopt en tevens is er een Nederlandse webshop waar je makkelijk de producten kunt bestellen.

 

Ziaja werkt met natuurlijke ingrediënten, strakke en duidelijke verpakkingen (recyclebaar) en goede kwalitatieve producten voor een betaalbare prijs. Alle producten zijn dermatologisch en op allergieën getest en natuurlijk dierproefvrij. Ook bevat 60% van de producten geen parabenen.

Over Manuka Tree

 

Ziaja kent meer dan 20 verschillende lijnen en elk heeft een andere functie. Zo heb je lijnen voor de droge, gevoelige huid, lijnen voor de oudere huid, lijnen voor een gecombineerde/vette huid en nog veel meer. Genoeg keuze dus!

De Manuka Tree lijn is gericht op het reiniging en behandeling van een vette en gecombineerde huid. Het verminderd de aanmaakt van talg en reinigt de huid grondig. Daarnaast maakt het de huid egaal en mat en heeft het een antibacteriële werking. De producten hydrateren en voorkomt uitdroging, het bevat manuka tree blad extract (tea tree olie)

Manuka Tree Purifying Day Cream | €4,99 (50 ml)
Manuka Tree Purifying Night Cream | €4,99 (50 ml)
Een goede dag- en nachtcrème is heel belangrijk en vooral als je een vette huid hebt. Er wordt vaak gedacht dat wanneer je een vette huid hebt, je het nog vetter maakt door een crème. Zo dacht ik immers ook altijd en wauw, wat zat ik daar gigantisch naast! Doordat je je huid niet voedt, gaat het uit zichzelf nog meer talg produceren waardoor er meer puistjes ontstaan. Mijn zoektocht naar de perfecte dag- en nachtcrème lijkt oneindig, maar ik denk dat ik nu goede producten heb gevonden dankzij Ziaja!
 

In zowel de dag als de nachtcrème zitten zuiverende en actieve ingrediënten. In de dagcrème zitten ingrediënten als Manuka extract wat antibacterieel werkt en zinkgluconaat werkt samentrekkend, verzachtend en rustgevend. De actieve ingrediënten zijn bioavailable hyalonzuur zout en bruine algen Laminaria ochroleuca. Ook bevat de dagcrème SPF 10.

 

In de nachtcrème zitten veel dezelfde ingrediënten, naast de 3% amandel zuur. Het hoofdingrediënt is manuka leaves extract, wat de huid ’s nachts doet herstellen.
De verpakkingen van de dag- en nachtcrème zijn makkelijk in gebruik. Het is een tube met afsluitbare dop, dus geen gesmeer met je vingers in een potje. Dit werkt veel hygiënischer!
De geur van de Manuka Tree lijn is heel natuurlijk en fris, de tea tree is gelukkig niet overheersend. De substantie van beide crèmes verschilt wel. De dagcrème is wit en wat voller en dikker. De nachtcrème is daarentegen veel meer gelly. Normaal gesproken is dit andersom, dus dat vond ik wel grappig!
De crèmes zijn heel fijn in gebruik en ik ben er echt gek op geworden. Mijn huid reageert altijd vrij snel op een nieuw product, maar bij deze producten had ik daar geen last van. Ik merkte juist dat de onzuiverheden langzaam minder werden! Ik blijf deze producten nu gebruiken want ik vind ze echt heel erg fijn, en ze zijn super betaalbaar!
Manuka Tree Purifying Face Toner | €3,69 (200 ml)
Ik ben gek op face toners! Na het reinigen van mijn gezicht spray ik er wat van op en dit voelt super verfrissend. Ook gebruik ik het om de laatste restjes make-up van mijn gezicht te halen, zowel ’s morgens al ’s avonds.
Naast dat de toner de laatste resten make-up verwijderd, vermindert het verwijde poriën, geeft het een zacht exfoliërende werking door de organische zuren en verzacht acne en ontstekingen.
Het hoofdingrediënt van deze toner is wederom manuka leaves extract, dit tezamen met het verzorgende ingrediënt glycerine. Wel zit er een beetje parfum in, maar ik merkte hier niks vervelends aan.
De face toner geeft een hele fijne nevel en hij is heel prettig in gebruik. Het is een grote fles, dus je doet er een eeuwigheid mee. Dit product, in combinatie met de dag- en nachtcrème is heel effectief voor mijn huid en blijf het dan ook lekker gebruiken!
Heb ik dan eindelijk mijn favoriete gezichtsverzorgingsproducten gevonden? Ja, ik denk het wel! Ik was sowieso al fan van het merk Ziaja en deze producten hebben mij over de streep gehaald. Heerlijke producten! Wat ik ook zo fijn vind, is dat Ziaja super betaalbaar is. Hierdoor kun je makkelijk de producten eens uitproberen.
Ziaja is te koop op de Nederlandse webshop Ziajafocusonskin.nl.
Deze producten heb ik ontvangen ter review

5 Responses to “Ziaja Manuka Tree”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube