Yves Rocher | nieuwe zomerproducten voor je huid

IMG_6334

Aankomende week wordt het heerlijk lenteweer, zijn jullie er al klaar voor? Yves Rocher helpt ons een klein handje bij de voorbereidingen voor het mooie weer. Er is een nieuwe verzorgingslijn samengesteld met heerlijke producten. Ik ontving 6 producten om te testen; drie producten uit de Les Plaisirs Nature lijn en drie producten uit de plantaardige lichaamsverzorgingslijn voor je lichaam.

IMG_6358

Les Plaisirs Nature

Drie nieuwe producten uit de Les Plaisirs Nature lijn van Yves Rocher, speciaal voor de zomer. Een body scrub om je huid te exfoliëren, een peelende douchegel voor een milde scrub en een lekkere bad- en douchegel met de geur van mango en koriander.

IMG_6365

Bad en douchegel | Mango & Koriander – €3,50 (400ml)

Douchegels van Yves Rocher zijn altijd lekker en ik ben er een liefhebber van. Ik wist niet goed wat ik moest verwachten van de combinatie mango en koriander, maar ik vind het verrassend lekker! De geur van mango overheerst, waardoor het een heerlijke frisse geur heeft. Ook Stijn is helemaal gek op deze douchegel, we gebruiken ‘m samen.

IMG_6369

Peelende douchegel | Mango & Koriander – €3,95 (200ml)

Ik probeer mijn huid twee keer per week te scrubben, maar ik heb niet altijd veel zin in een harde scrub. Mijn huid is heel gevoelig, dus een grove scrub gebruik ik echt maar één keer per week. Een peelende douchegel is in dit geval een prima oplossing. Het is een lekkere douchegel met dezelfde geur als de bad- en douchegel, maar dan met kleine scrubdeeltjes erin. Deze scrub is veel fijner voor mijn gevoelige huid en ik gebruik ‘m graag voor mijn armen en borst.

IMG_6370

IMG_6371

Body scrub | Mandarijn, citroen & ceder – €11,95 (150ml)

Mocht je toch liever een grove scrub gebruiken, dan is deze suikerscrub misschien iets voor jou. De geurcombinatie vind ik heerlijk en de substantie is ook fijn. Een grove scrub gebruik ik het liefst voor mijn benen, omdat deze wel tegen een stootje kunnen. Wel is mijn huid na gebruik van de scrub gevoelig, dus ik moet mijn huid daarna goed insmeren met een lekker bodybutter of lotion.

IMG_6375

Bad- en douchegel | Peelende douchegel | Body scrub

IMG_6378

Plantaardige Lichaamsverzorging

Yves Rocher heeft veel verschillende verzorgingslijnen, waaronder de plantaardige lijn. In deze lijn zitten allemaal natuurlijke stoffen zonder minerale olie, kleurstoffen of parabenen. De producten die ik kreeg zijn bedoeld om het lichaam te hydrateren en te verzorgen.

IMG_6381

Hydraterende en Nagroei Vertragende Mousse – €16,90 (200ml)

Ik wist bij het zien van het product niet goed wat het was, maar daar kwam ik vrij snel achter. Een schuim die ervoor zorgt dat mijn huid gladder is na het scheren en de haartjes minder snel terugkomen. Klinkt haast te mooi om waar te zijn, niet? Vol goede moed ging ik het product testen, maar het viel me eigenlijk toch tegen. De mousse brengt makkelijk aan op mijn huid, al moest ik wel wennen aan de substantie. Toch merkte ik geen verschil wat betreft de haargroei, de haartjes kwamen zoals gewoonlijk weer snel tevoorschijn. Helaas, geen wondermiddeltje!

IMG_6383

Verfrissende gel voor de benen – €14,90 (200ml)

Na een lange dag heb ik snel last van vermoeide benen, dus ze kunnen dan wel wat verzorging gebruiken. Deze verfrissende gel heeft een heerlijke geur met kamfer en menthol, wat je huid meteen een oppepper geeft. De geur is overheersend, dus daar moet je wel van houden. Ik merk dat mijn huid kalmeert en de gel geeft een verfrissend gevoel, mijn huid tintelt er zelfs een beetje van. Ik ben nu al gek op dit product, in de zomer zal ik het veel gebruiken!

IMG_6386

Moisturizing Lotion Aloe Vera pulp – €5,95 (200ml)

Een bodylotion is een grote musthave en die van Yves Rocher vind ik altijd erg fijn. Deze lotion is verrijkt met Aloë Vera en is geschikt voor de droge en gevoelige huid. De geur van deze lotion is heerlijk en niet overheersend. Ik gebruik deze lotion voor mijn hele lichaam en ik vind ‘m fantastisch. Hij brengt fijn aan, trekt snel in de huid en ik houd van de geur.

IMG_6388

Haarvertragende mousse | Verfrissende gel voor de benen | Moisturizing Lotion

IMG_6343

Wat een heerlijke producten van Yves Rocher! Ik was al gek op het merk, maar ik ga deze producten met alle liefde gebruiken.

De producten kun je in de Yves Rocher winkels kopen en natuurlijk op de webshop.

Liefs, Leonie

Deze producten heb ik ontvangen ter review

6 Responses to “Yves Rocher | nieuwe zomerproducten voor je huid”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube