WIN | Dr. van der Hoog Clear Skin pakket

IMG_7346

Altijd al eens de Clear Skin producten van Dr. van der Hoog willen proberen? Dat kan! Ik mag namelijk een pakket weggeven met alle producten uit deze lijn. Wil jij graag kans maken? Lees dan snel verder!

In december vorig jaar schreef ik een uitgebreide review over de producten uit de Clear Skin lijn van Dr. van der Hoog. Ik raakte enthousiast over de lijn en een paar van deze producten vind ik nog steeds fijn om te gebruiken.

De producten uit het te winnen pakket zijn natuurlijk ongebruikt.

IMG_7339

Ik mag één van jullie blij maken met een pakket met daarin de producten uit deze lijn. In het pakket zit het volgende:

* Dr. van der Hoog Clear Skin Cleansing Lotion
* Dr. van der Hoog Clear Skin Scrub Gel
* Dr. van der Hoog Clear Skin Face Wash
* Dr. van der Hoog Clear Skin Day & Night Control
* Dr. van der Hoog Clear Skin Cover Cream
* Dr. van der Hoog Clear Skin Gezichtsmasker (2 stuks)

Hoe maak je kans?

♥ Laat onder dit artikel een reactie achter
  (let op: vul een geldig e-mail adres in)
Like mijn Facebook-pagina

Optioneel:

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ YouTube ~ Bloglovin’

De winactie zal een week duren. Volgende week woensdag 22 juni zal ik de winnaar een e-mail sturen. Succes!

63 Responses to “WIN | Dr. van der Hoog Clear Skin pakket”

 • Juul:

  Heee,
  Wat leuk dat je weer eens een winactie doet! Ik doe natuurlijk graag mee??. Zelf heb ik een best onrustige huid, ben nu ervoor aan de pil gegaan ik merk een klein beetje verschil maar een goede huidverzorging kan natuurlijk niet ontbreken, vandaar dat ik deze set graag wil proberen! Verder wil ik nog even zeggen dat je echt mooie reviews hebt geschreven die me ook hebben geholpen, dankjewel?
  Liefs juul

 • Marina:

  Hoi. Wat geef jij een leuk pakket weg. Ik doe graag mee om te winnen, want ik ben wel erg benieuwd naar deze producten. Ik ben altijd in de weer met mijn huid, ik wil er graag goed uitzien. Veel groetjes van Marina. mijn email adres is mauritsch5@hotmail.com.

 • Nynke B:

  Dat lijken me hele fijne producten. Mijn huid heeft wel wat te lijden in de zomer, dus wat verwennerij kan geen kwaad.

 • Nine:

  Leonie!! Wat een gaaf pakket mag je weggeven… Heerlijke spulletjes erin allemaal. Mijn huid is best wel onrustig. Op jouw aanraden heb ik een gezichtsvermogen van Lush gekocht. Deze werkt wel goed. Ook heb ik van Dr. Van der Hoog wel eens de gezichtscleanser gehad voor onder de douche.. Zo geweldig.. Maar alleen aan te schaffen in de 1+1 actie van Etos :-). Nu ik net ben begonnen met vloggen is het wrl goed om een mooi huidje op de camera te hebben.. Ik doe dus heel graag mee!

 • Roswitha:

  Wat een leuk pakket! Ik doe niet mee, want ik heb geen Facebook, maar ik wens iedereen veel geluk!

 • Emily:

  Super! Ik doe zeker mee. Ik volg je al op Facebook, instagram en YouTube natuurlijk. Maar op Twitter en bloglovin heb ik geen acount. Als dat wel zou hebben was je de eerste die ik zou volgen haha. Ik vind je website heel tof en kijk om de dag wel of er wat nieuws op staat. De producten lijken me super omdat ik erg fan ben van dr. Van der hoog. Ik wens verder iedereen succes met de winactie!

 • Stephanie:

  Hoi Leonie, ik doe graag mee met je winactie! Ik volg je al op alle social media kanalen, behalve twitter want dat heb ik niet :p. Ik heb eerlijk gezegd nog nooit een dr. Van der hoog product gebruikt dus ik ben heel erg benieuwd!
  Groetjes,
  Stephanie

 • Jente Azou:

  Echt een leuke winactie, ik ga de review nog eens teruglezen

 • Scarlett:

  Oooooh deze lijn lijkt me heerlijk! Mijn huid weet van gekheid soms niet meer welk soort product het nou nodig heeft. Misschien is deze lijn dan eindelijk de oplossing!

 • Wat een leuke winactie. Ik volg je op alles behalve twitter. Dr. van der Hoog gebruik is soms, maar dan alleen de maskers er van. Ben heel erg benieuwd naar de rest.

 • Hannah:

  Jaaa dit is echt zo’n fijn merk:) ik doe mee!

 • Lot:

  Wat een leuke winactie! ik wil heel graag kans maken op deze fijne producten.

 • vanessa:

  Oooo zo toffe actie.ik ben een belgische en ik volg je nu al een paar maand.but i love it
  Wil zeer graag winnen hoor.????

 • Oh wat leuk zeg! Ik doe mee! Liefs, Melanie

 • Emke:

  Wat leuk dat je een pakket met weggeven van Dr. Van Der Hoog! Ik wil erg graag de producten proberen dus ik doe graag me met deze winactie! Ik volg je al op alles. Ik ben vooral benieuwd naar de maskers, face wash en cover cream!

  liefs,
  Emke

 • Esmee:

  Super leuk dat je dit pakket wil weggeven! Ik ben zo benieuwd naar alles, vooral de maskers! Mijn vriend is trouwens ook reuze benieuwd naar de maskers, hihi :) Graag doe ik daarom mee.

 • Ina Boezelman:

  Wat een leuke actie!!
  Super leuk om Blushing Beauty te volgen.

 • Nicky:

  Hoi Leonie,

  Superieur dat je dit pakket weg mag geven.
  Ik zou dit pakket graag willen winnen! Ik ben net terug van vakantie en na al dat smeren met zonnebrand in mijn gezicht, kan ik wel wat verzorgingsproducten gebruiken!

  Groetjes Nicky

 • Dit pakket zou ik zeker willen winnen. Ik heb bijna al mijn reinigingsproducten op en vind ’t leuk weer een nieuwe merk uit te proberen.

  En nu niet denken dat ik je stalk maar ik volg je overal ;-)

 • Kelly:

  Wow wat een leuke winactie! Ik doe graag een poging. Mijn huid is de laatste tijd erg onrustig en heb veel last van bultjes op mijn voorhoofd. Ik ben benieuwd of deze producten me kunnen helpen!

 • Céline:

  Leuke winactie!
  Ik vind de lijn van Dr. Van der Hoog ook heel erg fijn.
  Groetjes,
  Céline

 • Debbie:

  Wat een leuke win actie. Ik heb nog nooit dr van der hoog producten geprobeerd dus zou het erg graag winnen. Owja en je hebt er een like bij :)

 • Suzan:

  Dankjewel voor deze winactie leonie! Ik waag maar weer eens een gokje;)
  Ondanks dat ik al 31 ben heb ik nog steeds baat bij producten tegen een onzuivere huid.
  Ben erg benieuwd naar deze mooie lijn!
  Liefs, Suzan

 • awesome ik doe graag mee ;D vind dit zo’n fijn merk! ik volg en like je overal :D

 • Lisa:

  De Facebook pagina had ik al geliked, dus bij deze een reactie! Ik doe graag mee..

 • Ling Choi:

  Wat een leuke winactie! De producten zien er mooi uit en zijn ook nog betaalbaar wat niet onbelangrijk is. Ik ben op zoek naar producten die goed bij mijn huid past en dit wil ik heel graag proberen. De review ziet er veelbelovend uit. Ik volg je op Facebook en hoop op een beetje geluk.

 • Hoi Leonie!

  Superleuke winactie heb je weer!
  Ik ben gek op Dr. van der Hoog, omdat dit het enige merk is wat goed werkt tegen mijn onzuiverheden en puistjes.

  Ben enorm benieuwd naar de producten ;)

  XOXO

  Melanie

 • Margo:

  Wat een mooie winactie. Ik gebruik al maskertjes van dr. vd Hoog en ben benieuwd naar deze.

 • Bea:

  Een fantastische prijs! Ik zou dit merk heel graag proberen.

 • J.:

  Geweldig om alle producten uit 1 lijn te kunnen proberen! Fingers crossed :-)

 • Wat een heerlijke verwennerij, graag doe ik mee voor deze fijne producten
  Ik volg je op Facebook, Bloglovin en YouTube en heb ook geliked
  Groetjes Irene

 • Eline:

  Ik heb al een aantal producten uit deze lijn geprobeerd waar ik erg enthousiast over ben, dus ik wil ook dol graag de rest uitproberen!

 • julia van empel-stamate:

  Wat een leuk pakket! Ik doe graag mee!

 • Ilsiee prins:

  Heee super, wat een verwennerij zeg! ;-)
  Al veel over gehoord & gelezen over deze producten en nu zelf ook wel heel erg benieuwd eigenlijk..
  Lijkt me een heerlijke verzorging voor mijn ietswat gevoelige huid op dit moment!
  Ik volg je op BL, FB en twitter!
  Groetje van Ilsiee

 • Mirjam Hellingman:

  Het wordt hoog tijd voor een clear skin van Dr. van der Hoog!

 • Tineke:

  Zou ik super vinden voor mijn dochter, haar huid kan wel wat hulp gebruiken…

 • Suzanne Blom:

  Lijkt me echt heel gaaf om te mogen winnen :)

 • Kelsey:

  Hoi, het lijkt mij heel leuk om dit pakket te winnen. Ik ben nu een beetje aan het kijken welke huidverzorgingslijn bij mij past. Het lijkt mij dus leuk om te kijken of dit pakket misschien iets goeds voor mijn huid zal doen!

 • Evelien:

  Wauw wat een super leuke winactie! De scrubgel van deze lijn is echt mijn fave! De andere producten van de lijn ken ik nog niet, maar het lijkt me geweldig om deze te mogen proberen!

 • Marian:

  Wat een heerlijk pakket, echt tof dat je dat mag weggeven! Hou erg van scrubgel, ben erg benieuwd naar deze!
  Jammer dat ik niet mee kan doen omdat ik geen Facebook heb. Volg je wel op Bloglovin misschien maak ik dan toch een kansje…

 • chen:

  Leuke actie, kan ik mijn huid eens grondig reinigen, dus ik doe er dan ook graag aan mee!

 • Maria:

  Alleen de maskers gebruik ik maar ik wil dolgraag ook de andere proberen (testen)!

 • Wat een super leuke winactie! Ik doe graag mee. Ik volg je op alle social media kanalen.

 • Lucienne:

  Super leuk pakket van Dr. van der Hoog.

 • sophie h:

  Wat een fijne actie weer :) Ik doe heel graag mee, want ik heb een hele onrustige huid en dat maakt me behoorlijk gefrustreerd en wanhopig. Ben heel erg benieuwd naar deze producten, maar heb goede verhalen gehoord!!

 • Lottie:

  WAUW geweldige winactie bij een super leuk blog!

 • Daphne:

  Ik wil deze lijn al zo lang uitproberen! De maskers helpen al heel goed voor mijn (vette) huid, alleen die zijn steeds overal uitverkocht :( Maar ik doe zeker mee met deze winactie!

 • Superactie! Ik ben net toe aan nieuwe gezichtsverzorging en zou dit merk graag uitproberen. Ik doe dus mee! Ik volgde je al overal, behalve op bloglovin en facebook, dus die ben ik vandaag gaan volgen :)

 • Lindsay:

  Ik doe graag mee, ik vind huidverzorging echt een drama…. Ben nog altijd opzoek naar de perfecte routine, dus ik doe ook graag mee!

 • Wat een mooi pakket zeg! Ikzelf zal hier niet veel van gebruiken, maar mijn oudste dochter die naar de middelbare school gaat kan wel wat kennis in beautyland gebruiken. ;-)

 • Sabrina:

  Wat een fijn pakket! Ik doe heel graag mee en heb alles gedaan!

 • SophiaG:

  Een geweldig pakket! Ik doe graag mee.

 • Sytske:

  Altijd heerlijke producten van Dr. van der Hoog

 • Evelien Pol Dekker:

  Dat zou super zijn om te proberen…
  Ik kamp helaas met mijn 35 jaar nog steeds met een onzuivere huid. En ik heb wel eens een dagcreme van dr. van de Hoog gehad. Die beviel prima.. Ik hoop dat met deze lekkere producten mijn huid eindelijk eens rustig zou worden… Groetjes.

 • Wat een toffe winactie! Ik doe heel graag mee! Ik was al overal volger behalve op Youtube en daar nu ook!

  (FB Tamara Mara Großmaul, Twitter & Instagram @paramara1982, YT & BL Tamara TS)

 • Clau-dya:

  Erg benieuwd naar deze lijn van Dr. van der Hoog en hopelijk snel een mooie en egale huid, ik doe graag mee dit deze actie! Volg je op Twitter en Facebook

 • Yvon:

  Ik volgde je al op Instagram, maar nu ook op FB en BL. Zo mis ik niets meer van je.
  Ik doe graag mee voor mijn zoon. Hij gaat naar de brugklas en is erg onzeker. Helaas helpt zijn huidje hem niet op zelfverzekerder te worden. Hij zit helemaal onder de pukkels, zijn voorhoofd, neus, kin, maar ook zijn rug.

 • natasja vansimpsen:

  wat een leuke winactie, ik doe zeer graag mee :D
  Het is altijd leuk om nieuwe producten te ontdekken.
  Ik volg je op twitter, snapchat, instagram en nu ook op facebook.

  veel succes aan iedereen!

 • Saar:

  Ik doe graag mee met deze winactie! Ik heb een heel onrustige huid. Als het ene puistje weg is, dan staat er alweer een ander klaar. Ik koop niet graag nieuwe dingen om dan te ontdekken dat ze niet werken, dus is dit ideaal voor mij om ze eens te kunnen uittesten.

 • Lisa:

  Ik ben erg benieuwd naar de producten en doe graag mee!

 • sarah:

  Natuurlijk wil ik dit pakket winnen, ik heb deze producten al vaak zien liggen in de winkels en nooit geprobeerd, dit is mijn kans! ik ben trouwens heel erg fan van je je video’s zijn super leuk1
  x sarah

 • Sophia:

  Lijkt me fantastisch om dit mooie pakket te winnen. Mijn huid kan het goed gebruiken!

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube